Bolest bříška v okolí pupíku 5-letý

210
22.12.13 09:26

bolest bříška v okolí pupíku 5-letý

Holky, syn si od včerejška stěžuje na bolest v oblasti pupíku - ale jen když si zmáčkne nebo si na bříško lehne. Nesetkaly jste se s tím některá? Nevím, jestli se tím mám znepokojovat…nikde se do něj nebouchl, baští taky docela normálně, tak nevím…Sem tam si vzdychne, jako že ho tam píchne, je ale takový typ, že si zbytečně nestěžuje, proto když už řekne, že ho něco bolí, tak jsem ve střehu.

Díky M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20557
22.12.13 09:28

U nás bolením bříška začíná každá nemoc..prostě jakmile si začnou stěžovat na,,pupík,, vím, že nás čeká nějaký problém.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
22.12.13 09:34

No, to mě taky napadlo, ale ono ho to bolí fakt jen na zatlačení, jinak je úplně OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
22.12.13 09:37
@monulka píše:
No, to mě taky napadlo, ale ono ho to bolí fakt jen na zatlačení, jinak je úplně OK.

Nemá namožené břišní svaly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
22.12.13 09:39

Ráno jsem to lechtala na bříšku a normálně zvedal nohy, jak se smál, to by mi řekl. Jedná se jen o ten pupík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
880
22.12.13 11:16

Hele nechci strašit, mohl by to být i slepák. Radši bych zajela bud na pohotovost nebo hned ráno k dětskému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
22.12.13 12:11

Okolo pupíku jsou lymfatické uzliny, které se při oslabené imunitě / počínající nemoci zvětší-pracují. Potom to u dětí bolí, jak psaly holky, bolest pupíku=možná začínající nemoc.
U dcery je to pokaždé, byla jsem s ní i na sonu a přesně tohle mi tam dr řekl.
Mimochodem teď jsme se vrátili z pohotovosti, od včera teploty, bolest břicha, ráno zvracení a je to střevní chřipka :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí