Horečka u 5měsíčního dítěte

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Lucík90
21.12.13 10:25

Horečka u 5ti měsíčního dítěte

Zdravím,
mojí 5ti m. holčičce nebylo včera odpoledne nejlíp (nechtěla moct jíst, pořád pobrekávala atd.). Ve 2 ráno se mi vzbudila na krmení - to se nestalo už 2 měsíce, vždy spinká minimálně do šesti. Všimla jsem si, že má horečku, tak jsem jí měřila teplotu a ten ukázal 39,3!!! Dali jsme jí čípek Paralen, ale ty jsou až od 7 kg, malá má necelých 6 kg.

Teplotu má pořád, ale ne tak vysokou (37,9). Co je podle vás nejlepší na snížení teploty???

Vůbec netušíme proč ji má? Nemocná není, zoubky ještě nemáme..?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
74219
21.12.13 10:45

Nurofen čípky nebo sirup a ten můžeš střídat s panadolem/paralenem.
Možná ji zlobí dásna, že už rostou zuby kup si calgel nebo mundisal gel na dásna, kdyby ji bolely.
Když má syn 8 měs. teplotu, tak dávám 3× denně jen nurofen sirup a trošku mu pomůže vlažná vana na snížení, měl zvýšenou teplotu naposled taky od zubů asi 3-4 dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5099
21.12.13 13:28

MOje holcicka take ted mela teploty, je ji temer sedm mesicu… davam stridave Paralen a Nurofen po 4 hodinach, pokud to ma vysoke nad 38. Mela to pred 14 dny, 3 dny vysokych teplot (nad 39, po cipku to klesalo tak o stupen a pul), tak jsme pak uz sli na pohotovost a dostala ATB, mela vysoke CRP, k tomu kaslala a mela rymu, do dvou dnu se ji ulevilo, antibiotika dobrala v pondeli… Dneska v noci opet teploty, tak zatim srazim teplotu…
Jsem z toho spatna, je mi ji moc lito…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
21.12.13 15:37

Na horecku jsou dobre zabaly-aspon nozicky a rucicky vlaznou vodou, dost tekutin. Kdyby k tomu dostala i prujem, tak bych radeji sla rychle k doktorovi, mohla by se rychle dehydratovat. Nechci strasit, ale mam s tim zkusenost. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí