Bolest hlavy, co s tím?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2
22.1.24 08:31

Bolest hlavy co s tím

Dobrý den, děvčata, chtěla bych se vás zeptat… už 14 dní mě trápí tupá bolest v oblasti spánků.. někdy ta bolest ale vystřeluje i růžně do hlavy. Nejvíce ji teda cítim od levého spánku. Nevíte, co by to mohlo být? Poslední dobou se tedy cítim i smutná, možná i úzkostlivá. Že by to bylo psychikou? K tomu se za půl roku chystám stěhovat do jiné části republiky,..
Nevím, co s bolestí dělat, je snad nezbavitelná. Ať si vemu jakýkoliv prášek, nezabíra. :zed:
Děkuji moc za rady..doporučení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11797
22.1.24 08:56

Zajít k lékaři :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7280
22.1.24 09:00

@Ryukia šla bych k lékaři…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
22.1.24 09:26

At Ti nekdo rozmasiruje krk a ramena ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4331
22.1.24 10:50

Zajimave… jedina bolest hlavy u ktere jsem se mohla predavkovat leky na bolest a nefungovaly byla migrena… ale 14dni v tahu? uff, to uz by byl hodne drsny zacatek… hluk svetlo ti nevadi? menstruacni cyklus nezlobi?

no ehm, jestli jsi ted vic ve stresu, tak zkus pro sve dobro nejake relaxacni moznosti, bylinkove caje, masaz… co trebas spanek? spis dobre, dobry polstar, nelames si nejak krk?

urcite dopln mineraly hlavne horcik

no odpovez si na vyse uvedene otazky a radsi asi fakt skoc k lekari, jednak ti muze zkusit predepsat neco jineho nez ibalgin ci paralen, a jednak to neni normalni, radsi at te zkontroluje, nabere krev, zmeri tlak, co ja vim… hlavne at to neni nic vazneho :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
22.1.24 11:16

@maminaAJ Abych pravdu řekla, pocitově je bolest podobná jako u migrény… občas zasahuje i k oku. Ale přitom světlo či hluk nevadí. Menstruační cyklus je v pořádku… HA neberu. Trochu se bojím, že to bude tím stresem, mám toho poslední dobou dost i z práce. U spánku je to takové půl/půl - někdy spím až moc dobře, jindy se zase probouzím klidně každých 20 minut. Polštář mám takový ten, který se po zmáčknutí vrací zpět (nevím teď přesně, jak se mu říká :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí