Opar v 18 měsících ?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
417
21.1.24 09:29

Opar v 18 měsících ?

Krásnou neděli Všem… ;) Potřebuji poradit.
Přijde Vám to jako opar? nebo co jiného? Jest EMI napadlo jestli se neskrabl.
Včera to neměl muselo mu to vylézt přes noc…Nepřijde mi že by ho to svedilo pálilo nebo tak.Ani včera než to vylezlo ani dnes…Nevšímá si toho…
A případně kdyby to opar byl nevíte co na to takhle malym dětem? Předem děkuji za radu… :)
Já na ně trpím od mala doufám že k tomu nebude mít taky sklon…Teď ho ale nikdo v okolí ani já nemáme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14376
21.1.24 09:45

@Tereza2609 buď to může být opar a nebo impetigo. Na opar můžeš u dětí tak zinkovou mast a na impetigo jsou potřeba antibiotika. Navštívila bych zítra doktora

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
21.1.24 09:51

@Aduš8 A to nemá žádne jiné příznaky???
Jsem si četla trochu na netu a koukala na fotky on to jako nemá vyloženě zarudlé…
No skočím do lékárny a zkusím jim tam ukázat fotku co mi na to poradí a uvidím co to udělá do zítřka…A dyztak bych zavolala doktorce zítra…
Ve středu má mít 18 měsíční prohlídku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
21.1.24 10:42

@Tereza2609 tak do středy počkej. Naše malá měla jen pár pupínků, které popraskaly a neteř měla obrovské puchýře a musela brát antibiotika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
21.1.24 10:53

@Aduš8 A do té doby mu to můžu mazat nějakou to zinkovou masti ne? Tím nic nezkazim.
No doufám že ať je to co je to nechytil to starší syn…Ten byl týden a půl doma teď s virózou minulý týden už byl čtvrtek pátek ve škole tak bych ráda aby tam nejsou dobu chodil… :zed: :mrgreen:
Takže jestli to dobře chápu i kdyby to bylo ono tak pokud by to měl malinko nemusí se ATB brát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
21.1.24 10:56

@Tereza2609 nám stačila ATB mast lokálně a během pár dní to bylo pryč. Starší to taky nechytil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
21.1.24 11:07

@Aduš8 Dobře dekuju.Tak já uvidím…Zatím zkusím tu zinkovou mast nebo uvidím co mi doporučí v lékárně a uvidím jak se to bude vyvíjet…A dyztak to ve středu ukážu doktorce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
21.1.24 11:19

Vypadá to jako opar. Dcera to má taky po mě, má je od malinka. Ulevují jí náplasti na opary.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí