Bolest hlavy na spáncích

232
15.8.22 17:59

Bolest hlavy na spáncích

Ahoj, setkal se už někdo s tím, že ho začala bolet z ničeho nic hlava na spáncích a po chvíli ho přepadla únava?
Poslední dobou se mi to stává častěji (nejvíc asi když jedu autem a řídím, začne mě bolet hlava na spáncích a náhle začnu zívat a přepadne mě hrozná únava. Někdy se mi i stává, jako bych necítila chodidla.
Nemá někdo stejnou zkušenost? Případně co by to mohlo být?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17.8.22 11:23
@Embý píše:
Ahoj, setkal se už někdo s tím, že ho začala bolet z ničeho nic hlava na spáncích a po chvíli ho přepadla únava?
Poslední dobou se mi to stává častěji (nejvíc asi když jedu autem a řídím, začne mě bolet hlava na spáncích a náhle začnu zívat a přepadne mě hrozná únava. Někdy se mi i stává, jako bych necítila chodidla.
Nemá někdo stejnou zkušenost? Případně co by to mohlo být?

Piješ dostatečně? Nebo to bude od krční páteře. Cvičíš? Nebo chodíš na masáže?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.8.22 11:24
@Embý píše:
Nemá někdo stejnou zkušenost? Případně co by to mohlo být?

Není toho na tebe poslední dobou nějak moc? Nenaložila sis toho nějak moc na sebe? Jestli ano, tak doporučuji najít si nějakého psychologa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze