Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj, setkal se už někdo s tím, že ho začala bolet z ničeho nic hlava na spáncích a po chvíli ho přepadla únava?
Poslední dobou se mi to stává častěji (nejvíc asi když jedu autem a řídím, začne mě bolet hlava na spáncích a náhle začnu zívat a přepadne mě hrozná únava. Někdy se mi i stává, jako bych necítila chodidla.
Nemá někdo stejnou zkušenost? Případně co by to mohlo být?
@Embý píše:
Ahoj, setkal se už někdo s tím, že ho začala bolet z ničeho nic hlava na spáncích a po chvíli ho přepadla únava?
Poslední dobou se mi to stává častěji (nejvíc asi když jedu autem a řídím, začne mě bolet hlava na spáncích a náhle začnu zívat a přepadne mě hrozná únava. Někdy se mi i stává, jako bych necítila chodidla.
Piješ dostatečně? Nebo to bude od krční páteře. Cvičíš? Nebo chodíš na masáže?
@Embý píše:
Není toho na tebe poslední dobou nějak moc? Nenaložila sis toho nějak moc na sebe? Jestli ano, tak doporučuji najít si nějakého psychologa.