Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahojky od čtvrtka mě trápí hrozná bolest hlavy a hlavně už jen u spánku ve čtvrtek to začalo bolestí půlky hlavy a střílelo mě to do spánku jak dcerka zvýšila trochu hlas svíjela jsem se v bolestech a od te doby pokud začně dusno a velké teplo rozjede se mě bolest spánku hlavně v práci kde dělám v jídelně horko velke a ani klimatizaci tam nemáme ani žádné větráky přítel mě pořád žene k doktoru ale nevím jestli to má vubec cenu tam jít.. nemáte někdo zkušenost s takovou bolestí hlavy? snažím se hodně pít a prášky mě nezabírají
Už bych tam byla. Ona taková výduť není sranda. Ať tě radši vyšetří.
Pokud nezabiraji bezne prasky, tak to adi nebude zadna malickost, tipuju dutiny, zuby, ucho, kdo vi. Pokud to zhorsuje teplo, muze jit o zanet. Bud ted na pohotovost, zacla bych na ORL nebo zitra k dr.
@pavla.velova píše:
Ahojky od čtvrtka mě trápí hrozná bolest hlavy a hlavně už jen u spánku ve čtvrtek to začalo bolestí půlky hlavy a střílelo mě to do spánku jak dcerka zvýšila trochu hlas svíjela jsem se v bolestech a od te doby pokud začně dusno a velké teplo rozjede se mě bolest spánku hlavně v práci kde dělám v jídelně horko velke a ani klimatizaci tam nemáme ani žádné větráky přítel mě pořád žene k doktoru ale nevím jestli to má vubec cenu tam jít.. nemáte někdo zkušenost s takovou bolestí hlavy? snažím se hodně pít a prášky mě nezabírají
migréna, trpím tím velmi dlouho
@pavla.velova
pokud tě bolí u spánku, tak málo piješ.. V těchto vedrech nic výjimečného. Zvyš příjem tekutin co nejvíce to jde.. Pokud to nepoleví, tak doktor no.. ![]()
@Lejaa píše:
@pavla.velova
pokud tě bolí u spánku, tak málo piješ.. V těchto vedrech nic výjimečného. Zvyš příjem tekutin co nejvíce to jde.. Pokud to nepoleví, tak doktor no..
Zdravim, opravdu je to pitim? Ja na to taky dost trpim, zrovna ted uz dva dny, bolest se soustredi do spanku, pripadne se rozleze do cele hlavy, ale hlavne teda v tom spanku. U mudry jsem byla nekolikrat a akorat mi vzdy napise rehabilitace, ze pry to je od patere..
@Pivonka5
Tak jako nevím, takhle na dálku by to snad nepoznal ani doktor, natož já..:)
Ale vím, že bolest spánku může být způsobena i nedostatkem tekutin.. Já to tak mám, jakmile méně piju, tak mě okamžitě začne bolet hlava v oblasti spánku a rozšiřuje se to někdy jakoby do středu hlavy nahoru..
V těchto vedrech by se nebylo čemu divit..
Ale samozřejmě to může mít i jiný důvod.. ![]()
@Lejaa píše:
@Pivonka5
Tak jako nevím, takhle na dálku by to snad nepoznal ani doktor, natož já..:)
Ale vím, že bolest spánku může být způsobena i nedostatkem tekutin.. Já to tak mám, jakmile méně piju, tak mě okamžitě začne bolet hlava v oblasti spánku a rozšiřuje se to někdy jakoby do středu hlavy nahoru..
V těchto vedrech by se nebylo čemu divit..
Ale samozřejmě to může mít i jiný důvod..
Jiste, chapu ze ani lekar na dalku..
ale diky odpoved, vyzkousim a uvidim… Je pravda ze toho moc nevypiju.. Kez by to bylo takhle jednoduche!
diky
Mě to přijde jako zánět trojklanného nervu, zajdi raději k lékaři. Taky by to mohl být zánět kousacího nervu nebo pantovýho kloubu. Ale ten popis bolesti mi sedí na ten trojklanný nerv. ![]()
Podle pravdepodobnosti
1)upony zvykacich svalu (analogie bloku krcni patere)
Nic nebezpecneho to nebude.
Silna bolest je dost dobry duvod zajit si k lekari, at uz je to vazne, nebo ne.
Ahoj prosim Ta co ti zistili? Ja mam teraz to iste