Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Holky, prosím, potřebuji radu. Malá má čas od času velké bolesti kolen- tedy jednoho, tak, že nemůže chodit, na ortop. mi řekli, že to nic není- žádný rentgen nic, a doporučili spec. boty a rehabky. Na ty jsme chodili. Nemáte to někdo taky? Z čeho to může být? Mám strach, aby to nebylo něco vážnějšího. Díky Katka.
Ahoj,
Tomík si na koleno začal stěžovat tak před 3týdny, jestli si to dobře vybavuju… Bolí ho to hlavně při zátěži - když vyjde více schodů nebo při jízdě na koloběžce. Vydrží chvilku a pak nechce, že ho bolí koleno
Nejdřív jsem to nebrala nijak vážně, říkala jsem si, že to má možná trochu naražené a že to přejde, ale je to už docela dlouho a bolí pořád. Tak nevím, jestli to mám nějak řešit s dr… Nemůže to být „jen“ růstem? Třeba někdo poradí…
Ahoj,
pokud se ti v noci budi, ze boli kolena, tak to bude rustem. U nas jiz pres rok na dennim poradku. Od zari si stezovala vice a behem tri mesicu vyrostla o 8 cm!!! V lekarne mi na to doporucili homeopatika a co je bereme, tak je to podstatne lepsi.
Terik
No právě to není v noci,ale přes den, koleno, má pořád jakoby pokrčené a nechce jej propnout, počtyřech lézt jí nevadí. Je fakt, že je hodně vysoká a hubená- roste teda velmi rychle.
Tak tohle měl kamarádky kluk. Taky si pořád říkali, to je růstem nebo si vymýšlí. Nakonec si k doktorovi ani sám nedošel a měl vodu v koleni. Nepodcenila bych to, a přeci jenom si na vyšetření zašla. Růstem to být může, ale taky nemusí
Ahoj, tak my zapadáme do skupiny bolesti z růstu. Jak ve dne, tak v noci. Když ho to bolí, dám mu Panadlo baby a namažu francovkou. Někdy že ho bolí kolena, a někdy se chytá v podkolenní jamce. Taky nás to trápí už určitě přes rok.