bolest kolínka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3241
20.3.08 13:02

bolest kolínka

Holky, prosím, potřebuji radu. Malá má čas od času velké bolesti kolen- tedy jednoho, tak, že nemůže chodit, na ortop. mi řekli, že to nic není- žádný rentgen nic, a doporučili spec. boty a rehabky. Na ty jsme chodili. Nemáte to někdo taky? Z čeho to může být? Mám strach, aby to nebylo něco vážnějšího. Díky Katka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1966
20.3.08 13:14

Ahoj,
Tomík si na koleno začal stěžovat tak před 3týdny, jestli si to dobře vybavuju… Bolí ho to hlavně při zátěži - když vyjde více schodů nebo při jízdě na koloběžce. Vydrží chvilku a pak nechce, že ho bolí koleno :-( Nejdřív jsem to nebrala nijak vážně, říkala jsem si, že to má možná trochu naražené a že to přejde, ale je to už docela dlouho a bolí pořád. Tak nevím, jestli to mám nějak řešit s dr… Nemůže to být „jen“ růstem? Třeba někdo poradí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2239
20.3.08 13:43

Ahoj,

pokud se ti v noci budi, ze boli kolena, tak to bude rustem. U nas jiz pres rok na dennim poradku. Od zari si stezovala vice a behem tri mesicu vyrostla o 8 cm!!! V lekarne mi na to doporucili homeopatika a co je bereme, tak je to podstatne lepsi.

Terik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
20.3.08 18:02

No právě to není v noci,ale přes den, koleno, má pořád jakoby pokrčené a nechce jej propnout, počtyřech lézt jí nevadí. Je fakt, že je hodně vysoká a hubená- roste teda velmi rychle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4419
20.3.08 19:58

Tak tohle měl kamarádky kluk. Taky si pořád říkali, to je růstem nebo si vymýšlí. Nakonec si k doktorovi ani sám nedošel a měl vodu v koleni. Nepodcenila bych to, a přeci jenom si na vyšetření zašla. Růstem to být může, ale taky nemusí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
20.3.08 20:24

Ahoj, tak my zapadáme do skupiny bolesti z růstu. Jak ve dne, tak v noci. Když ho to bolí, dám mu Panadlo baby a namažu francovkou. Někdy že ho bolí kolena, a někdy se chytá v podkolenní jamce. Taky nás to trápí už určitě přes rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí