Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojte Holky, jsem v 11. týdnu už jsem si zvykla na ranní nevolnost trvající celý den, na nechutenství, ale co mě poslední tyden trápí je bolest kostrče. Prvně to začalo jen zlehka v pondělí s mírnou bolestí hlavy. V úterý jsem měla volno tak jsem spíš ležela a přešlo to, ale samozřejmě středeční návrat do práce, ohýbání, nošení věcí a celodenní stání mi zase trochu bolest kostrče i hlavy vrátili. O to hůř jsem to nesla ve čtvrtek, kdy jsem šla s bolestí hlavy do práce a z obědové pauzy jsem se už nevrátila, protože se mi rozjela šílená migréna. V pátek, sobotu lepší, akorát večera večer jak se pohybujete, mě chytla znovu kostrč až tak, že jsem si nemohla stoupnout, v noci se otočit to byla legrace a dneska opět znovu bolest hlavy. Beru večer magnesium, snažím se dost pít, pohybu mám taky dost. Je něco co můžu udělat aby se to zlepšilo? Měli jste někdo podobnou zkušenost?
@Andy880 A trpíš na migrény normálně? Nebo to je teď s těhotenstvím. Dcera se zbavila migrén díky čínské medicíně. Ale nevím, jak v těhotenství ![]()
@Aries6 měla jsem migrény když mi bylo 14-16let. To jsem třeba přestala i slyšet nebo jednou jsem nemohla pořádně artikulovat. Chodila jsem v tu dobu na neurologii a nebylo to nijak časté, takže mi zabral jen prášek, tma a ticho.