Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Zdravím všechny rada bych kdyby mi někdo poradil.mam doma dve deti 3 roky a 6mesicu.od te doby kdy bylo mladšímu asi 3 mesice me zacala bolet krční pater boli každy den nejvice rano a večer. myslite ze by to mohlo byt tahanim deti? a nevíte jak si pomoci od bolesti? vsem předem děkuji a omlouvám se pisi z telefonu
@Tee34 jo to resim taky, i bez tech deti.. kdyz jsme si poridili novou lepsi postel tak se to zlepsilo, jinak to chce i poradny polstar.. a samozrejme protahovat nebo cvicit.. (rano si zacvic, vecer taky..) hned se mi vzdycky ulevi na nejakou chvili..
@Zuzee87 no ja mám i problém ze spim se dvěma polštáři to by taky mohlo hrát roli
@Tee34 fuha tak to bych rano hlavu nenarovnala
kdysi sem taky spala na hodne polstarich pak me to nejak preslo a ted spim na hodne mekem polstari a nebo nejradci bez nej, nebo si dam pod hlavu jen perinu
hodne mi to tak pomaha aby me nebolelo za krkem..
@Zuzee87 tak to take vyzkousim ale nevím jestli to zvládnu miluji polštáře pod hlavou ![]()
Mě strašně bolí krční páteř, jsem 15tt, a už nevím co s tím, jsem nervní a brečím z té bolesti, jsem zoufalá, dr. mi řekla, že bych si jednou za 3 dny měla vzít dva paraleny, ale nedoporučuje mi to nějak extra…nevíte, zda jsou na to dobrá homeopatika?
Bude to znít asi zvláštně, ale napiš si do youtube „cviky na bolesti krční páteře“ a najde ti to tam protahovací videa, každé ráno a večer si 10min zacvič nebo i přes den, když budeš mít chvilku, ze začátku to bude bolet, bude tě z toho bolet i hlava, ale uvidíš, jak se to časem uvolní a bude se to zlepšovat ![]()