Bolest krční patere

2230
27.5.13 20:52

Bolest krční patere

Zdravím všechny rada bych kdyby mi někdo poradil.mam doma dve deti 3 roky a 6mesicu.od te doby kdy bylo mladšímu asi 3 mesice me zacala bolet krční pater boli každy den nejvice rano a večer. myslite ze by to mohlo byt tahanim deti? a nevíte jak si pomoci od bolesti? vsem předem děkuji a omlouvám se pisi z telefonu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4201
27.5.13 21:01

@Tee34 jo to resim taky, i bez tech deti.. kdyz jsme si poridili novou lepsi postel tak se to zlepsilo, jinak to chce i poradny polstar.. a samozrejme protahovat nebo cvicit.. (rano si zacvic, vecer taky..) hned se mi vzdycky ulevi na nejakou chvili..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2230
27.5.13 21:07

@Zuzee87 no ja mám i problém ze spim se dvěma polštáři to by taky mohlo hrát roli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4201
27.5.13 21:13

@Tee34 fuha tak to bych rano hlavu nenarovnala :D kdysi sem taky spala na hodne polstarich pak me to nejak preslo a ted spim na hodne mekem polstari a nebo nejradci bez nej, nebo si dam pod hlavu jen perinu ;) hodne mi to tak pomaha aby me nebolelo za krkem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2230
27.5.13 21:26

@Zuzee87 tak to take vyzkousim ale nevím jestli to zvládnu miluji polštáře pod hlavou :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
27.5.13 21:57

@Tee34 a co nějaký zdravotní, tvarovaný polštář?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
7.8.13 12:28

Mě strašně bolí krční páteř, jsem 15tt, a už nevím co s tím, jsem nervní a brečím z té bolesti, jsem zoufalá, dr. mi řekla, že bych si jednou za 3 dny měla vzít dva paraleny, ale nedoporučuje mi to nějak extra…nevíte, zda jsou na to dobrá homeopatika?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
9.8.13 17:04

Cvičení

Bude to znít asi zvláštně, ale napiš si do youtube „cviky na bolesti krční páteře“ a najde ti to tam protahovací videa, každé ráno a večer si 10min zacvič nebo i přes den, když budeš mít chvilku, ze začátku to bude bolet, bude tě z toho bolet i hlava, ale uvidíš, jak se to časem uvolní a bude se to zlepšovat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí