Bolest kyčle

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1853
24.3.10 12:53

:-) vidiš to by mě ani nenapadlo ,já myslela ,že umělé klouby jsou spíš záležitiat opravdu starých lidí -no tak jsem zas o něco chytřejší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1672
24.3.10 13:59

Kamarádka jí má od 19ti let. Člověk nikdy neví co mu je a ce se může stát. Ale ještě že už lékaři umí takové zázraky :-D :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
24.3.10 14:21

jo to je fakt ,člověk se kolikrát diví ,co už je všechno možný :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.12.14 14:40

Abych nezakladala dalsi diskusi tak se pripojim k teto starsi. Dnes si me zavolala sestricka od gynekologa ze si mam dojit pro recept na zelezo, kdyz uz sem tam byla tak sem se ji mezi dverma zeptala jestli nevi cim to je a jestli by neco neporadila (kdyz na te gynekologii dela uz dlooooouho) a ona ze kdyz sme tam at si pockam a mam jit k doktorovi. Tak sem tam sla a ten na me koukal proc tam sem, ze je to spis neurologickej problem at si tam mam zkusit zajit. Ze bych mela prvne za obvodni, ale snad me pry nevyhodej. Sem se tam tahla nikdo tam nebyl a aja uz skoro nemohla chodit. Tahnu se s velkym pupkem, sem uplne bila a spatne chodim, na me musi byt uzasnej pohled.

• Citovat
  • Upravit
12550
18.12.14 15:05
@Anonymní píše:
Abych nezakladala dalsi diskusi tak se pripojim k teto starsi. Dnes si me zavolala sestricka od gynekologa ze si mam dojit pro recept na zelezo, kdyz uz sem tam byla tak sem se ji mezi dverma zeptala jestli nevi cim to je a jestli by neco neporadila (kdyz na te gynekologii dela uz dlooooouho) a ona ze kdyz sme tam at si pockam a mam jit k doktorovi. Tak sem tam sla a ten na me koukal proc tam sem, ze je to spis neurologickej problem at si tam mam zkusit zajit. Ze bych mela prvne za obvodni, ale snad me pry nevyhodej. Sem se tam tahla nikdo tam nebyl a aja uz skoro nemohla chodit. Tahnu se s velkym pupkem, sem uplne bila a spatne chodim, na me musi byt uzasnej pohled.

Já jdu teď s kyčlemi na ortopedii, doporučuji taky zajít tam, odvodní ti leda napíše žádanku. Na neurologii bych teda nejdřív nešla, ale třeba se pletu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.5.16 07:02

Ahoj tak me celkem Osteogenon ulevil, boleli me kycle tak od 22tt brala jsem 1 rano 1 vecer a ted 31tt uz tyden beru 2 rano a 2 vecer protoze me zacal bolet cely spodek kosti hlavne pri chuzi a taky je to o neco lepsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
11.7.17 11:49
@Anonymní píše:
Jsem 39tt a bolí mě levá kyčel, nemužu ani chodit.Co stím? děkuji

Já tohle mívala v těhu taky, doktor říkal, že mám něco skříplého, nerv nebo něco, já už nevim přesně, je to osm let, co jsem byla těhule. Ale po porodu bylo vše v pohodě zase. Pokud tě to hodně bolí, určitě to řekni svému doktorovi.

• Citovat
  • Upravit
Jančakecalka
11.7.17 11:58
@Anonymní píše:
@Jančakecalka včera mi luplo v zádech, když jsem se snažila obléct ponožky..bolí to dost i když ležím :(

Tak to bude určitě něco skříplého nebo možná i něco nataženého, nevím, nejsem doktor, ale chápu, že je to nepříjemné. Být tebou asi bych raději navštívila doktora.

• Citovat
  • Upravit
Jančakecalka
11.7.17 11:59
@Jančakecalka píše:
Tak to bude určitě něco skříplého nebo možná i něco nataženého, nevím, nejsem doktor, ale chápu, že je to nepříjemné. Být tebou asi bych raději navštívila doktora.

Kor, když máš porod za dveřmi s tim neotálej, při porodu by ti to mohlo ledascos zkomplikovat.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.7.17 12:15

Přidám svoji zkušenost. Několik let jsem byla přesvědčená, že mám v nepořádku kloub. Lékař dopiručil kloubní výživu. Nedávno jsem přišla na to, že blest způsobovala blokace nebo zkřípnutí. Dělám si masáž vleže na boku. Takže teplo a hlavně pečlivě rozmasírovat.

• Citovat
  • Upravit
Jančakecalka
11.7.17 14:31
@Anonymní píše:
@Jančakecalka už jsem předána do porodnice, tak mám zavolat tam nebo gyn.?bolí mě už i záda, nemužu ani chodit, sedet nic..bála jsem se, když jsem nesla dcerku abych sní nespadla.

Pokud už jsi předána do porodnice, tak bych to asi řešila spíš s nimi, oni tě kdyžtak doporučí jinam. Když už bolí i záda, tak to bude asi opravdu skříplý nerv, takže neotálela bych. Přeju mnoho štěstí a at vše zvládněš v pohodě a co s nejmenší bolestí. :hug:

• Citovat
  • Upravit
bedrisek
29.5.25 19:20

Zdravím,
nechce se mi zakládat nová diskuze, tak obnovím tuhle, i když nejsem těhotná.

Už asi měsíc a půl mě bolí pravý kyčelní kloub (?). Nejdříve jsem tomu nevěnovala příliš pozornosti, koho občas něco nebolí, že, navíc mě zpočátku bolelo spíš v podbřišku vpravo, v jednu chvíli jsem si myslela, jestli nejde o slepák nebo vaječník…postupně se bolest přesunula do té (asi) kyčle.
Nebolí to pořád, ani to není nejhorší po námaze. Spíš jsem vypozorovala, že mě často bolí noha, když sedím na gauči - dlouho to nevydržím a přes bolest, která mi vystřeluje do celé nohy, si musím sednout jinak.
Ráno po probuzení mívám pocit, jak kdybych měla tu kyčel „ztuhlou“, ale normálně se zvednu a jdu. Když zkusím nohu cvičit, nic mě nebolí.
Jo a mám ztuhlá dole bederní záda, strašně bych potřebovala, aby mi v nich jakože luplo, ale nic. Protahuju se, dělám „kočičku“ a prd.
A co opravdu nemůžu dělat, je stříhat si nehty na nohách - nejraději celou akci praktikuji na wc :oops:, kdy stojím a jednu nohu zvednu na záchodové prkénko, ohnu se a stříhám si nehty - tak to je taková bolest, že to nejde dodělat.

Teď jsem dožehlila, sedla jsem si a bolest kyčle, která mi vystřelovala až do stehna, uf.

Chtělo by to už asi doktora - mám jít k praktikovi, nebo můžu bez žádanky rovnou na ortopedii? Omlouvám se, ale nemám s tím zkušenosti, kromě praktika, zubaře a gynekologa prakticky nikam nechodím.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex