Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, jestli nevíte, co by to mohlo být? Asi 5. den mně bývá každý večer zle. Někdy už udpoledne, ale tak z ničeho nic. Sice nezvracím, ale mám žaludek jakoby na vodě nebo třeba jako po opici a jsem strašně nafouklá. Ze začátku mě bolelo břicho, jak kdybych to měla dostat, ale pořád nic. Teď mě občas jenom trošku pichne v podbřišku. Taky mně zrovna nevoní cigaretový kouř, ale komu ano, že? Menstruaci jsem nedostala 2. měsíc, ale byla vždycky hodně nepravidelná a navíc jsem nedávno přestala kojit, tak ta nepravidelnost může být ještě od toho a test jsem si dělala tak 4 dny zpátky a byl negativní. Navíc 1. mimi je po IVF takže těhu vylučuji…
Tak nevím, jestli bych s tím měla někam jít? Co myslíte?
Taky bych udelala jeětě jeden test.Mě vyšel pozitivní až ten třetí a to bylo měsíc po vynechání a byla ta čárka jen uplně nenápadná.Taky mě celou dobu bolelo břicho, jak když to mám dostat a neměla jsem na nic chut bylo mi prostě divně.
ahoj to co popisuješ se mi jeví jako těhotenské příznaky já bych si udělala test další ![]()
ahoj!
ja osobne bych zkusila jeste test .. znam vice pripadu, kdy prvni mimi bylo po IVF a druhe se kterymm ani nepocitali prislo prirozene… a ty priznaky se mi jevi jako naprosto tehotenske…
Holky, ještě vydržím do zitřka a když mně bude zase večer zle, tak si ráno udělám test… Ju?
Ahoj, já myslím, že příznaky máš úplně jasné
![]()
To, že minulé mimčo bylo z IVF, přece vůbec neznamená, že to podruhé nemusí jít jako po másle - takových případů je přece fůra. A já jsem měla negativní test ještě v 6.tt, kdy už lékař na UZV zaznamenal srdeční činnost naší princezny…
Hodně štěstí ![]()
Holky, dneska už žádná nevolnost atd., takže naděje na těhu jsou pravděpodobně pasé!!! ![]()
ulmik: stejne bych to rano byt tebou zkusila… pekne z rani moci a uvidis.. clovek nikdy nevi.. my budem drzet palce ![]()
Ulmik, ja bych to nevzdaval, jestli nemas menzes, tak neni nic stracene, me vysel pozitivni test az cca 40DC…taky jsem si delala asi 50testu zbytecne ![]()
janno: Ale blbé je to, že už mně ani zle neni…!!!
a BT byla dnes ráno 39°C (je sice pravda, že nikdy dřív jsem si ji neměřila, tak nevím kolik mám normálně, ale myslím že 39 je na těhu dost málo…)
No nic, snažilky to jistí…!
Ulmik: ja se nikdy k BT nedopracovala, ale ja myslim, ze to je dost!? Nechces si dojit k doktorovi na krev? Budes mit jistotu at tak nebo jinak. Jsou i holky s negativnima testama a presto tehotne