Večerní nevolnost...

206
4.9.07 20:31

Večerní nevolnost...

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, jestli nevíte, co by to mohlo být? Asi 5. den mně bývá každý večer zle. Někdy už udpoledne, ale tak z ničeho nic. Sice nezvracím, ale mám žaludek jakoby na vodě nebo třeba jako po opici a jsem strašně nafouklá. Ze začátku mě bolelo břicho, jak kdybych to měla dostat, ale pořád nic. Teď mě občas jenom trošku pichne v podbřišku. Taky mně zrovna nevoní cigaretový kouř, ale komu ano, že? Menstruaci jsem nedostala 2. měsíc, ale byla vždycky hodně nepravidelná a navíc jsem nedávno přestala kojit, tak ta nepravidelnost může být ještě od toho a test jsem si dělala tak 4 dny zpátky a byl negativní. Navíc 1. mimi je po IVF takže těhu vylučuji…
Tak nevím, jestli bych s tím měla někam jít? Co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1905
4.9.07 21:07

ja bych udelala jeste jeden test :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2596
4.9.07 21:54

Taky bych udelala jeětě jeden test.Mě vyšel pozitivní až ten třetí a to bylo měsíc po vynechání a byla ta čárka jen uplně nenápadná.Taky mě celou dobu bolelo břicho, jak když to mám dostat a neměla jsem na nic chut bylo mi prostě divně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7928
5.9.07 10:08

ahoj to co popisuješ se mi jeví jako těhotenské příznaky já bych si udělala test další :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
5.9.07 10:22

ahoj!
ja osobne bych zkusila jeste test .. znam vice pripadu, kdy prvni mimi bylo po IVF a druhe se kterymm ani nepocitali prislo prirozene… a ty priznaky se mi jevi jako naprosto tehotenske…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
5.9.07 11:27

Ulmik-koukej napsat jak to dopadlo…hoříme tu zvědavostí :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
5.9.07 13:01

Holky, ještě vydržím do zitřka a když mně bude zase večer zle, tak si ráno udělám test… Ju?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
5.9.07 14:42

Ahoj, já myslím, že příznaky máš úplně jasné :lol: :lol: :lol:
To, že minulé mimčo bylo z IVF, přece vůbec neznamená, že to podruhé nemusí jít jako po másle - takových případů je přece fůra. A já jsem měla negativní test ještě v 6.tt, kdy už lékař na UZV zaznamenal srdeční činnost naší princezny…
Hodně štěstí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
5.9.07 19:28

Holky, dneska už žádná nevolnost atd., takže naděje na těhu jsou pravděpodobně pasé!!! :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
5.9.07 19:53

ulmik: stejne bych to rano byt tebou zkusila… pekne z rani moci a uvidis.. clovek nikdy nevi.. my budem drzet palce :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
5.9.07 20:04

HOPE: dívám se, že Terezka je o 1 týden mladší od nás :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
6.9.07 08:47

Holky, tak jsem si dělala ten test a bohužel NIC :( !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1905
6.9.07 08:55

Ulmik, ja bych to nevzdaval, jestli nemas menzes, tak neni nic stracene, me vysel pozitivni test az cca 40DC…taky jsem si delala asi 50testu zbytecne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
6.9.07 09:35

janno: Ale blbé je to, že už mně ani zle neni…!!! :( a BT byla dnes ráno 39°C (je sice pravda, že nikdy dřív jsem si ji neměřila, tak nevím kolik mám normálně, ale myslím že 39 je na těhu dost málo…)
No nic, snažilky to jistí…!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1905
6.9.07 09:39

Ulmik: ja se nikdy k BT nedopracovala, ale ja myslim, ze to je dost!? Nechces si dojit k doktorovi na krev? Budes mit jistotu at tak nebo jinak. Jsou i holky s negativnima testama a presto tehotne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí