Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Dobrý den, mám posledný dobou bolesti levého ňadra, dokážu nahmatat jakýsi tvar něčeho tvrdého, často se to mění, někdy je to měkké a někdy to dokonce ani nenahmatám, na dotek dost bolestivý, ze začatku to bylo až tak špatné, že když jsem si sáhla na prso tak mě z toho začla pálet hruď asi tak na 2 minuty
Je to z boku levého prsa, dokonce i když ležím na břiše nebo když se převlíkám tak to docela bolí, doma mne sestra i matka uklidňují že to jsou mléčné žlázy a že je to naprosto normální ale řadši si jdu pro radu i od Vás… 😁 K lékaři zajít chci, jen si nejsem uplně jistá jestli s tím mám jit na gyndu nebo k obvodnímu? Jsem na to dost hloupá 😁 🤦♀️ Máte někdo podobný problem?
Problém jsem nikdy neměla, samovysetreni provádím plus si platím utz prsou jednou za rok.
Co se zkusit objednat rovnou tam?
@Verunzza Já se od 18let jako samoplátce, vždycky objednávám na sono prsu, tak pro klid v duši, bych se objednala ![]()
Ahoj všem
Chci se zeptat jestli máte k doporučení opravdu dobrého gynekologa? Po předchozích zkušenostech jsem už docela zoufalá 😁 Kdekoliv v Praze… Děkujuu 😊 🙏
@Verunzza doporučuji ISCARE, jsou tam dobří a když je nějaký problém, tak se vše dá řešit rovnou tam a nemusíte lítat po všech čertech.