Bolest nohy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3394
23.9.10 09:59

Bolest nohy

Ahoj všem, měla bych asi velké štěstí, kdyby tu měl někdo stejný problém a účinně ho vyléčil, ale zkusím to. :-) Jsem v 8.měsíci těhotenství a každou noc mě bolí, trne, pne a cuká v levé noze. Mažu to kostivalovou mastí, ibalginovou, arnikou a koňskou mastí…a nic. Tak jsem byla už i na pohotovosti, dali mi kapačku, ale vůbec nepomohla. Doppler tepen v pořádku, na neurologii mi dali obstřik, ale naprosto k ničemu. Tak už jsem si říkala, že bych vyzkoušela homeopatika, nemám s nima moc zkušenost, ale nechce se mi dávat 1000,– za vyšetření u naší homeopatky. Bolí mě to už i v noci, vím, že je to způsobené těhotenstvím, ale já už to nemůžu vydržet…tři hodiny se denně obracím v posteli a už mi to začíná dělat i přes den. Prosím o radu zkušené homeopatky, co by mohlo zabrat. Díky moc. :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
JANIIICKA
23.9.10 10:41

ahojda ja mela to same pred tehu a mela jsem povrchove zily trombozu,ale tim te nechci strasit,ja jsem ted ve tretim mesici a ma taky boli noha leva ani nespim mazu to taky ale hlavne ji stahuj facem,nebo elstickou puncochou na stopro to zabira a nohu pred spanim davat treba na zed aby se dokrvila nekdy taky uz lezu po zdi.az porodime bude lip i kdyz me to boli i po dvou porodech.to bude naka zlobiva zilka nejspis krecovka a magnezium si nezkousela??

• Citovat
  • Upravit
3394
23.9.10 14:01

Magnezium i železo beru, ale nepomáhá. :-( Na lýtku mám rozšířené krevní řečiště, asi něco jako křečové žíly, teda myslím, nikdy jsem je neměla. Doktoři mi říkají, že mám vydržet, ale to nejde tolik nocí neprospat. Zkusím to stáhnutí, jak píšeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
5.3.19 20:32

Ahoj holky, Prosím vás nemá některá z vás zkusenot s napětím a tupými bolestmi a divnymi pocity od kolen do lýtek.. Před měsícem sem zmenila antikoncepci. Nejdřív mi to začalo v obou nohách cca. Tejden se mi tyhle pocity střídají z jedné nohy na druhou. Začala sem brat magnézium a trošku se to zmírnilo, ale vůbec to nechce odeznít. V rodině nikdo neměl trombózu ani problemy s cévy a zilami. Nohy neotekaji ani nerudnou. Před třema měsícema sem spadla na ledu a měla sem narazenou kostr mohlo by to být i tim a delam pokojskou takže za celý den toho ujdu a nastojim fakt hodně. Děkuji za odpovedi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Auhagenn
2.9.22 08:38

Bolest nohy zkušenosti

Ahoj, v úterý při úplně obyčejném pohybu mi z ničeho nic křuplo v koleni a cítila jsem bolest a jakoby mi teklo něco v lýtku, ale nic nebylo vidět. Od té doby mě chvilkami bolí lýtko ze spodní strany, ale dnes je bolest horší především při chůzi. Horkost v noze nemám, ale jde mi trochu víc vidět žíla a na pohmat lýtko tupě bolí. Doktor má dovolenou a záskok bohužel nemá, tak se chci zeptat, zda někdo nemá podobnou zkušenost a co to bylo. Předem děkuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Auhagenn
2.9.22 08:40

Zapomněla jsem napsat, že jsem předtím nohu nenamáhala ani nesportuji, naopak trávím plno času v autu kvůli práci.

• Citovat
  • Upravit
Ou
24138
2.9.22 08:41

@Auhagenn zajdi na chirurgickou ambulanci. Dneska, bez debaty.
Chceš mít trvalé náledky? Tak to ignoruj a přecházej.

Stejně tak nechceš být koza, co tam dneska nepůjde a pak bude belhat na pohotovot a zaclánět lidem, které skuečně potřebují akutní ošetření jen proto, že sis nezašla k lékaři, když si mohla - tedy dneska.

Praktik ti stejně nepomůže, potřebuješ rentgen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Auhagenn
2.9.22 08:44

@Ou Já právě úplně nevím kam s tím jít, protože nevím co přesně mě na té noze bolí respektive myslím si, že žíla ale jistá si nejsem. Takže myslíš, že i kdyby to byla žíla tak na chirurgii? Na pohotovost bych zaclánět lidem samozřejmě nešla, proto se ptám teď dokud je čas někam jít

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová