Bolest nohy strach

Anonymní
19.11.22 14:25

Bolest nohy strach

Ahoj jdu si pro radu bolí mě noha kotník lýtko stehno, noha není oteklá ani červená nic myslela jsem si že to může být od zad Matala jsem si je krémem a to teplo z té mastí mi šlo do nohy přesně tím směrem jak mě ta noha bolí, jenže teď už to nějak nezabírá, při došlápnutí mě to taky neboli ale cítím Jakoby těžké to lýtko nevíte co by to mohlo být?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
407
19.11.22 14:32

Takhle na dálku těžko diagnostikovat, ale došla bych si k PL, aby Vás kdyžtak poslal na sono k vyloučení hluboké žilní trombozy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.11.22 14:37

Bolí mě jakoby v zátylku nohy jakoby v tom ohybu no, vlastně se ty místa i střídají no

• Citovat
  • Upravit
Beruska97
19.11.22 14:40

Heduš?

• Citovat
  • Upravit
2777
19.11.22 14:40
@Anonymní píše:
Bolí mě jakoby v zátylku nohy jakoby v tom ohybu no, vlastně se ty místa i střídají no

myslíš pod kolenem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.11.22 14:41

@safina ano ale ze zadu

• Citovat
  • Upravit
1237
19.11.22 14:44

@Beruska97 taky mě hned napadla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11849
19.11.22 15:03

Kdysi (před lety) mi to také dělalo, bolelo to pár dnů a zase přešlo.
Neřešila jsem to a zatím tedy žiji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2777
19.11.22 15:10

Hele, nevím, možná zánět žil? Možná namožené svaly/šlachy? Zajdi v pondělí k lékaři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
19.11.22 15:28

Heduš - stále neumíráš na trombozu, stále jsou hlavní příčinou toho jak si v háji tvoje neléčené psychické potíže.

Furt, dokolečka, jen se to stále zhoršue a pořád se to bude zhoršovat, dokud nezačneš brát léky anebudeš v psychiatrické a psychoterapeutické péči.

Až s tohle srovnáš, bude jednodušší začít se víc hýbat a cvičit a dost se uleví tvým zádům, nohám a zbytku těla.

A pak budeš schopná i řešit ty problémy, které tě do panické poruchy dovedly a před kterými se schováváš do nemoci. Dokonce budeš schopná čerpat od ostatních zájem, péči, pochopení a lásku jinak, než přes hypochondrické obtíže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
19.11.22 15:49
@Anonymní píše:
Ahoj jdu si pro radu bolí mě noha kotník lýtko stehno, noha není oteklá ani červená nic myslela jsem si že to může být od zad Matala jsem si je krémem a to teplo z té mastí mi šlo do nohy přesně tím směrem jak mě ta noha bolí, jenže teď už to nějak nezabírá, při došlápnutí mě to taky neboli ale cítím Jakoby těžké to lýtko nevíte co by to mohlo být?

Heduš, já normálně ty tvoje diskuze poznám už podle názvu :)
A když je pak rozkliknu, už nemám sebemenší pochybnosti :lol:
Hele, každého občas něco bolí… noha, ruka… netřeba hned panikařit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
19.11.22 16:13

Skripnuty nerv někde v zádech?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.11.22 16:21

@Svistice ti by mě bolelo celá noha v zadu ne? Mě se ty bolesti střídají buď lýtko po obou stranách, nebo pod kolenem nebo v Třísle

• Citovat
  • Upravit
33005
19.11.22 16:29
@Anonymní píše:
@Svistice ti by mě bolelo celá noha v zadu ne? Mě se ty bolesti střídají buď lýtko po obou stranách, nebo pod kolenem nebo v Třísle

Mě se to stehovalo, pokaždé to bolelo trochu jinak s trochu jinde. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
19.11.22 16:31
@Anonymní píše:
Že by cestující sraženina? :think:
A nebo možná nedostatek vitamínu D…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí