Bolest nosních mandlí

4072
12.3.15 20:06

bolest nosnich mandli

Dobry vecer preji,
chci se zeptat zda nekdo z vas nema zkusenosti s bolesti mandli, ale spis nosnich. uz asi tyden me boli v puse pri polykani, ale ne dole u korene jazyka ale nohore jakoby dasen. jinak mi nic neni. prey den je to v pohode, ale navecer se to zhorsi a v noci jak dycham pusou a vyschne mi tam je to hrozny. minuly tyden jsem stim byla u dr. dala mi jakesi 3 denni atb a udelala vyter z krku. atb zabrala za 3 dny me to prestalo bolet ale bohuzel za 2 dny to znovu zacalo. ve vyteru byla jen bezna mikroflora. volala jse dr. ale ta ze tam nic neni tak je to viroveho puvodu a ze mam kloktat. kloktam kurvirtowo kloktadlo a cucam tantum verde a stejne se to nelepsi. budu rada za jakoukoliv radu je to fakt des jako angina pri polknuti ale na horni strane pusy:(((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2889
12.3.15 21:06

@kintly Mám teď taky nějakou záhadnou bolest v krku, sice jinde, ale řeknu ti, co mi poradila moje dr. Měla jsem chřipku, pak atb, neb na to sedly nějaký bakterie, po dobrání opět bolest a teplota, tak další atb a po dobrání znova bolest, bez teplot. Po asi 10ti dnech kloktání šalvěje a cucání pastilek jsem šla k dr a ta mi řekla, že mám podrážděnou sliznici (je to červený), infekce možná je, ale prý bez teplot se stejně neléčí ( :nevim: ). Mám prý zkusit necucat a nekloktat nic, aby se obnovila přirozená mikroflóra (vybitá atb), jedině heřmánek, ten je šetrnej. Pokud něco chci cucat, tak panthenolový pastilky. Praktikuju to zatím dva dny a snad se to pomalu lepší. A bolelo mě to chvílema fakt dost při polknutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4072
12.3.15 21:09

Díky zkusim dneska jsem na to nastrikala propolis tak uvidime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5302
12.3.15 21:09

A nemůže to být afta na nějakém blbém místě vysoko? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
12.3.15 21:41

Tak já měla to samé asi před 2 týdny, první rýma a pak přesně ta bolest co píšeš, mě pomohl lípový čaj, pila jsem ho 2× denně. Tak zkus snad pomůže :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí