Bolest obou kotníků

5436
26.3.13 13:18

Bolest obou kotníků

Zdravím, je mi jasné, že bych měla jít k lékaři, ale se dvěma malými dětmi je to trochu náročnější, takže sonduji, jestli to třeba někdo neměl podobně a nepřešlo to samo.
Asi šest týdnů po porodu mě začaly děsně bolet paty, trvalo to asi týden a pak to přešlo. Teď, deset týdnů, mě najednou bolí kotníky, ale fakt hodně. Nejhorší je to v klidu, hlavně když ležím, skoro se u toho nedá spát. Dnes mi navíc přijde, že mě trochu bolí i kolena.
Podotýkám, že v těhotenství jsem nijak závratně nepřibrala, teď mám při výšce 170 cm 53 kg. Napadlo mě nedostatek vápníku (nebo jiných živin) - z kojení prvního syna jsem plynule přešla do dalšího těhotenství a opět kojím. Beru ale Gravital, jím mléčné výrobky. Máte některá podobnou zkušenost? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Verun83
26.3.13 13:28

Me boli kolena, ne porad, mam pocit, ze je to z toho jak taham malyho, bolely me i v tehotenstvi.

• Citovat
  • Upravit
32
26.3.13 13:30

Čauky,
mrcni na tuhle diskuzi :)
Ale mozna nebudes tenhle pripad
 https://www.emimino.cz/…rankovani/5/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepr Lamicka
26.3.13 13:32

Ja to mivam v zime, kdyz se malo obleknu… nemohla jsi nastydnout? Zkus si koupit Konskou mast hrejivou (nebo nejakou levnejsi kopii) a promazavat. Jestli se bojis, ze je to kojenim a odvapnovanim tak bych zkusila pridat vapnik jako doplnek stravy. Kdyz to neprejde, tak zajit k doktorovi.

• Citovat
  • Upravit
5436
26.3.13 14:50

Holky děkuju, něco možná bude na tom chladu, je pravda, že když mě to v posteli bolí, tak mám nohy úplně studené (nesnáším ponožky na spaní).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí