Záněty močových cest po porodu

1166
26.3.13 08:54

Záněty močových cest po porodu

Ahoj holky,
jakou máte zkušenost s autovakcínou na močové cesty??? Trpím cca od 16let na chronické záněty močových cest a teď po porodu se mi to vrací. Za tento měsíc 2 ATB :cert: A to jsem si říkala, jak to bylo v těhu krásný, když mě nic takovýho netrápilo :,( Dělali mi snad vše: Cystoskopii, rozšíření moč. cest, vylučovací RTG, terapii ATB a brala jsem Uro vaxom. Brusinky na mě nemají žádný efekt a jediný co mi pomáhalo při kojení nesmím (vital buchu). Tak uvažuji o autovakcíně, tu jsem ještě neměla. Nevíte jestli se slučuje s kojením??? A jestli ji platí pojišťovna nebo musím já???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4279
26.3.13 10:44

WOW tak to je síla. Moc neporadím, nemám zkušenosti až takového rozměru. Minulý týden jsem dobrala měsíční kůru z Justu Nahrosan brusinkový, kyselý je tedy brutálně, ale může se i při kojení a myslím, že to má svůj účinek aspoň na mě.
Hodně štěstí, ať jsi brzo fit :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1166
26.3.13 10:48

@zuza110 moc děkuju :*
Už mě to vůbec nebaví :,( hlavně je mi vždycky blbě a tudíž se nemůžu na 100% věnovat malýmu (3měs.) Kdyby se dal transplantovat spodek, tak jdu do toho :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mirka šťastná
3.5.13 12:39

zánět močových cest

Ahoj, je to peklo, to mi povídej. Problémy s močákem mám už asi deset let… teď jsem měla skoro tři roky pokoj..až před rokem jsem dostala zánět a už jsem se ho nezbavila. Vyzkoušela jsem už taky snad všechno kromě té autovakcíny.. teď beru urovaxom a vúbec mi nepomáhá. Doberu antibiotika a do týdne je to zpátky, pokaždé bakterie E-coli. Močové ústí jsem si nechala také rozšířit a nic.. Chci se objednat na imunologii a zeptat se na tu autovakcínu…jinak už fakt nevím, úplně mě to omezuje i v běžným životě..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex