Tlak pod pravými žebry

2666
22.3.13 21:21

Tlak pod pravými žebry

Ahoj, chci se zeptat, jestli někoho netrápí stejný problém. Už delší dobu mě jakoby tlačí pod pravým žebrem, nebolí to, nepíchá mě tam. Nemám vypozorované jestli po jídle, před jídlem, po námaze, atd. Prostě jak se tomu chce. Např. teď sedím u pc a tlačí to, ale tlačí to i ve stoje, tak nevím :think: Jaterní testy nic, ultrazvuk taky v pořádku, ještě mám doporučení na gastro, ale tam se mi teda moc nechce.

Příspěvek upraven 22.03.13 v 21:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1619
22.3.13 21:26

Mě tak bolel žlučník, ale to by něco viděli na ultrazvuku. Na gastru jsem taky byla a nebylo to tak hrozný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2666
22.3.13 21:29

Žlučník bych asi vyloučila skrz ten ultrazvuk. Někdy mi je i na zvracení, než se najím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
22.3.13 21:43

Možná to bude jen nějaký vzduch, nadneseně řečeno „zaražený prd“. Něco podobného jsem zažila loni, nemohla jsem se už ani nadechnout… Skončila jsem v nemocnici a ani po 4 dnech testů, vyšetření, několika diagnóz a nakonec laparce doktoři nezjistili, co to je. Aspoň mi tedy odstranili slepák. Mám za to, že jak do mě řízli, tak tím problém vyřešili. Od té doby nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
22.3.13 22:08

@Chatrnka Tak to bych šla ale na to gastro - mohly by to být vředy…ale můžeš zkusit doktora, aby Ti napsal Helicid 20mg 1kapsli na večer…tím se stejně vředy léčí…a kdyby to byl jen pošťouchlý žaludek, tak ti to taky pomůže. Je fakt, že žaludek většinou bolí jinde, ale co, tohle je nic proti ničemu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
22.3.13 22:22

Co skříplý nerv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
22.3.13 22:25

@simona.00123 Taky mě napadlo, ale nesedí mi do toho ten pocit na zvracení před jídlem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2666
22.3.13 22:37

Byla jsem i u fyzioterapeuta a ten mi řekla že mám bloklý žebro, tak mi to napravil a tlačí to pořád. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
22.3.13 22:42

Nejsi pod nejakym tlakem? Ja to mela kdysi, ted.se to vratilo s prckem, nevyspani, unava, vsechno. Zase se to vrarilo. Je pravda ze.sem nikdy nebyla na zadnem vys…ale proste to tam tlaci, jako odyby se ro tam neveslo…nekdy vic nekdy min…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2666
22.3.13 22:50

@afaxi Pod tlakem nejsem, aspoň myslím, prcka máme taky, ale už skoro dva roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
2.3.16 17:55

Ahojky holky, mám stejný problém, už asi měsíc mě tlačí pod posledním pravým žebrem, nebo jak to napsat :? Je to mezi žaludkem a žebry:) chodim na nádrže, myslela jsem si, že je to od zad, protože i tom místě mě bolí žádá, ale nijak se to nejlepší s jsem z toho uz docela na nerva:+ navíc jsem psychóza takže mě napadají samy hnusny nemoces mam panicjej strach… Malý dítě k tomu, takže fakt litat po dojtorech je. Vcelku nemožný s psychicky pro mě zničující, mám na hlídání jen stsryho dědu- a toho mi je líto opravovat, stačí ty rehabky:) :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí