Únava - nikdo mi nevěří

22.3.13 08:08

unava nikdo my nevěří

Dobrý den mám dotazy vypadavají my vlasy mystamy mám pléš chodím 1 týden na sněžení jenomže to my nepomáha dostala sem poukaz na paruku co mám dělát z vlasama 2 dotaz vzaly my krev a nic my nenašly sem furt unavená nevyspála spím přerušovaně mám mále děti 6 a 2 roky 3 dotaz několikrat týdnu mě bolí prsa nic sem na prsah nenahmatala 4 dotaz někdy v týdnu se my dělají mžitky před očima jak si léhnu doktor my měřil tlak ten mám pořadku k mým potížím řekl že to mám že je zima a od krční pateře že mám hodně spat moc děkuju za odpovědi omlouvám se za chyby chvátam a neumím jěště dobře psát na počitači :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
kvetinka56
22.3.13 08:10

Byly v tech testech taky hormony stitne zlazy? Zkus si to zjistit, teoreticky by to mohla byt i hypofunkce stitne zlazy. :think:

• Citovat
  • Upravit
2075
22.3.13 08:16

Taky mě napadla štítná žláza, i když mě vlasy nepadaly, ale únava a podrážděnost byla velká :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
22.3.13 08:19

Určitě bych se objednala na endokrinologii, teď jsem si vzpoměla, že jsem tam měla být už před rokem :roll:

• Citovat
  • Upravit
22.3.13 08:23

zapoměla sem napsat

Štípnou žlazu mám pořadku a neberu žadné léky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2439
22.3.13 08:28

Nejsi chudokrevná? Z toho by mohla být ta únava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alli_li
22.3.13 08:29

Ja teda jen k dotazu c.2 - ja byla kdysi tajy hrozne unavena, nedokazala jsem se soustredit a doktori nevedeli co se mnou. Pak doktorku napadlo zmerit z krve hodnoty ASLA - mela jsem ho nekolikrat vyssi a to bylo pricinou unavy. Chodila jsem do spitalu ma pendepony a nakonec mi vzali krcni madle - zapricinujou to anginy a tak a nebo to ze ty mandle uvnitr „uhnivaji“ a od ty doby mam klid.

• Citovat
  • Upravit
1619
22.3.13 08:31

@Marcelinkac :s těmi vlasy si byla na kožním? Známá měla s vlasy problémy po léčbě depresí kdy taky zkončila u paruky. Tehdy jí kožní říkala že jí vlasy začly padat vlivem stresu a říkála že má alopecii. Únava může být způsobena tím že je zima, ale tady bych řekla že je to i stresem.
Nejprve bych zašla na kožní a asi bych uvažovala o návštěvě psychologa. Někdy je dobré si o svých problémech promluvit s někým nestraným. Tím nechci říct, že jste blázen jenom mluvím z vlastní zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
22.3.13 08:44

Ja resila velkou unavu a ospalost a me to delal nedostatek vitaminu D, jinak toho taky moc nezjsistili.

poradny krevni rozbor na cokoliv ti delali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2168
22.3.13 08:45

Mě to takhle přijde jako hormonální nerovnováha, zkusit jiného doktora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
22.3.13 08:51

Vidim sebe pred 3 rokama. Stitna zlaza, svine jedna, dala mi pekelne zabrat, myslela jsem si, budu takhle zivorit do konce zivota. Uz ji mam vyndanou a mam zpet sve huste vlasy, unava a deprese jsou pryc. Doporucuji vysetreni z krve na hladinu hormonu stitne zlazy, pripadne i jinych hormonu-napr nadlevinek (projevuje se podobne jako stitnice). A pokud beres antikoncepci hormonalni, tak vysadit. Nekdy pomuze i to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
22.3.13 09:16

Ahoj, já jsem taky poslední dobou šíleně unavená. Mám dva prcky 3 a rok. Vstáváme většinou mezi 6 a 7. Ale nevím jestli je to tím. Nikdy jsem takto šíleně nebyla. a poslední týden jsem dopoledne totálně k. o. je mě i jaksi divně od žaludku a pálí mě, nemám náladu ani odpovídat synovi. Myslíte že to může být nějaká jarní únava nebo něco? Pokud to nepřejde tak si asi nechám vzít krev. Ještě jsem si říkala, jestli to není z antikoncepce. Měla jsem depoproveru a ted asi 14 dní beru pilulky. Jsem z toho pěkně na nervy. Dokonce jsem přestala pít kafe, max jedno maly ráno, byla jsem zvyklá hned po probuzení chlemtat velky kafe s mlíkem. No hrůza. Snad to není nějaká depka :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ka-tcha
22.3.13 09:18

Napadá mě chudokrevnost, těhotenství, imunita, toxoplazma, klíšťové infenkce, něco se srdcem, chronický únavový syndrom, vyčerpání, deprese, syndrom vyhoření… Víc by měl tušit tvůj doktor, zná lépe tvůj stav. Bude to asi chtít pořádnou trpělivost a hodně vyšetření. Moc držím palečky, ať se na to přijde a dá se s tím něco kloudného udělat! :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Lamicka
22.3.13 09:18

Příspěvek upraven 18.09.15 v 17:26

• Citovat
  • Upravit
3831
22.3.13 09:33

Mám nachlup stejný problém, jen k tomu všemu ještě šíleně hubnu. byla jsem na štítné žláze, z krve mi dělali testy na cokoliv, nic nenašli. Sama za sebe jsem byla ještě na gastru, protože mě začal bolet i žaludek, ale krom překyselení nic nenašli - na žaludek nakonec pomohl mátovej čaj. Jinak teda doktor mi doporučil objednat se do gastro poradny, aby mi sestavili jídelníček na míru, a upřímně musím říct, že se to lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí