Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj, jdu pro radu, včera jsem byla na punkci cysty v prsu, dle sona se to jeví jako cysta, 5 mm velká, punkcí odsáli málo gelového obsahu, pak raději udělali biopsii, co může mít gelový obsah? nevíte někdo…výsledky budou až za 12 dní…samo bojím
Ahoj mroe:-), děkuju, během té biopsie to i změnilo tvar, doktorka to pak už těžko hledala, trvalo to 45 minut…
@sobesin píše:
Ahoj, jdu pro radu, včera jsem byla na punkci cysty v prsu, dle sona se to jeví jako cysta, 5 mm velká, punkcí odsáli málo gelového obsahu, pak raději udělali biopsii, co může mít gelový obsah? nevíte někdo…výsledky budou až za 12 dní…samo bojím
Ahoj a jaké příznaky jsou u toho? Mám taky problém s pravým prsem a v pondělí jsem objednaná mamograii, tak mám docela strac co mi řeknou ![]()
@Lucik24 píše:
Ahoj a jaké příznaky jsou u toho? Mám taky problém s pravým prsem a v pondělí jsem objednaná mamograii, tak mám docela strac co mi řeknou
Na mamografii? Kolik je ti let?
No jsem objednaná v mamografickém centru na sonografii, abyc to uvedla na správnou míru, moc se v tom ještě neorientuju.
Ahoj Lucik24…já žádné příznaky neměla, byla jsem na prevenci, chodím pravidelně na sono jako samoplátce…držím Ti palce ať je vše v pořádku…
@sobesin píše:
Ahoj Lucik24…já žádné příznaky neměla, byla jsem na prevenci, chodím pravidelně na sono jako samoplátce…držím Ti palce ať je vše v pořádku…
Aha, díky
No uvidíme, dlouho už mám bolesti a pálení v pravém prsu, tak jsem zvědavá co mi řeknou. ![]()
Neboj, říká se, že rakovina nebolí…to bude určitě v pořádku…
@sobesin píše:
Neboj, říká se, že rakovina nebolí…to bude určitě v pořádku…
Taky jsem to slyšela
Já už bych chtěla znát výsledky, ale musím 14 dní čekat…snad to bude také ok…
@sobesin píše:
Já už bych chtěla znát výsledky, ale musím 14 dní čekat…snad to bude také ok…
To věřím, je to strašné když člověk musí čekat na výsledky, ten čas se potom táhne, Držím palce ![]()
To máš pravdu, ale trochu mě uklidňuje, že se to mudr jevilo jako cysta, tak se snažím věřit, že se nepletla…