EKG závěr

715
20.3.13 12:06

EKG závěr

Ahoj holky,

mohla byste mi, prosím, některá objasnit, co znamená závěr EKG: „nespecif změny posterolater“

Díky moc Helena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Romusja
20.3.13 12:54

@Nela_M neurčené změny na zadní a postranní části srdce.

• Citovat
  • Upravit
Romusja
20.3.13 12:55

@Nela_M nekonkrétní…musejí to asi dovyšetřit, aby zjistili přesně příčinu těch změn

• Citovat
  • Upravit
545
20.3.13 13:23

Chtělo by to vědět, jaké přesně změny tam jsou…
Ale jestli je to náhodný nález u mladého a zdravého člověka, tak to bude spíše varianta normy, než žeby bylo něco špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
715
20.3.13 13:24

Diky moc, ekg mi delali kvuli predoper. vysetreni, abych mohla dostat CA. Muzu ji tedy dostat nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
715
20.3.13 13:26

Je mi 35 a vsechny ostatni vysetreni jsou v pohode. Mam napsat i ta cisla nad tim zaverem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
20.3.13 13:31

Ano (jestli jsi, jak už jsem psala jinak zdravá, bez potíží).
Abys měla klid, tak bych si to EKG nechala někdy znovu natočit, popřípadě doplnila bych echokardiografii (ultrazvuk srdce), ale to spíše nebude potřebné.
(Jestli Ti to EKG dají někdy do ruky, tak mi ho klidně nascanované pošli do pošty, jsem kardiolog co hledá rozptýlení na mateřské :palec: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
20.3.13 13:33

Napiš i ta čísla, ale ty budou v pořádku, ty změny s číslami nesouvisí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
715
20.3.13 13:36

@lusila Díky moc, poslala jsem ti soukromou zprávu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.3.18 06:05

Ahoj, prosím, je to ekg v poradku? Vyhněte se nekdo? Lékařka rikala vse ok, jen rychlejší tep, ale byla jsem po silné alergické reakci s jeste dost z toho všeho nervni. Takze to je prý normalni.ale ta osa doprava..to je taky ok? pred rokem jsem mela preventivnj echo a tam vsecko v pohodeděkuju.

• Citovat
  • Upravit
360
14.3.18 07:30

Bez EKG jako takového těžko říct, osa doprava bývá u: hypertrofie, nebo dilatace pravé komory, defektu septa síní, po IM zadní stěny, při bloku zadního svazku levého Tawarova raménka, při dextrokardii.
U tebe to pravdepodobne nebude ani jedno, ECHO máš v pořádku, nedělala bych si s tím hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.3.18 07:53

@Lucie Lexová mam i graf ekg..muzu poslat?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.3.18 12:28

Tak uz nic, byla jsem ted na kontrolním ekg coby samoplatce a vse zcela v poradku..I tep uz jen 84:-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex