Bolest žeber po operaci

492
19.3.13 18:29

Bolest žeber po operaci

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, kdo tomu rozumí, i když je to úplně z jiného soudku. Mamka byla včera na operaci, kde ji laparoskopicky vyndali dělohu a vaječníky a nakonec i slepé střevo, protože tam měla počínající zánět. No a teď ji docela bolí žebra, když jsme se ptali sestřičky, tak řekla, že to je asi po té operaci, tak se chci zeptat, zda máte některá zkušenost, jestli to může být následek té narkózy, mám strach, aby se něco nezanedbalo, zvlášť když jsou případy embolie. Píchají ji sice injekce na ředění krve, i když nikdy žádné problémy s krví neměla, ale dělá se to asi preventivně. Díky za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2672
19.3.13 19:19

@evcaB ahoj melo by to píchat z toho plynu co do ni pousteli…jak ji operovali..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
19.3.13 19:20

No jelikož se to dělalo laparem to břicho dost nafouknou. Myslím, že to bude bolest kolem žeber a budou to plyny-to až se začne hýbat vyprdí(sory nevím jak jinak napsat) :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
19.3.13 19:30

Děkuji za odpovědi, taky si myslím, že to bude z toho, ale já jsem takovej plašan a vždycky si představím to nejhoršï :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
19.3.13 20:49

Já to měla také a z plynu, kterým mě nafukovali. Dostala jsem na vyžádání nějaké kapky, které pomohou vyprázdnění. Já se sice nevyprázdnila, ale plyny lépe odešly. R

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
19.3.13 20:50

Ahoj, jj je to normální, přejde to časem, až plyny odejdou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie