Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Dobré ráno,
mám takový problém a ráda bych věděla, jestli se to stalo i některé z vás, popř. jak to řešit.
Mám třítýdenní holčičku, která v noci spinká normálně v postýlce, nebudí se, všechno v pohodě. Já večer usnu a pak se vzbudím několikrát za noc s hrůzou, že jsem usnula při kojení a ona mi zapadla do peřiny a já jim tam přidusila. Vždycky začnu zběsile rozhrabávat peřinu a hledat ji, abych ji rychle vytáhla ven, načež mi dojde, že je všechno ok a ona spinká v postýlce. Přitom normálně o ni nepociťuju žádné přehnané obavy. Nejsem si jistá, jestli bych měla vyhledat odborníka, nebo čekat, zda to přejde. Začínám se bát chodit spát, protože když se to zase stane, je to děsný. Zažila jste některá něco podobného? Doufám, že jsem se po porodu nezcvokla… ![]()
Jejej, ja to mela taky a kdyz jsem si to ted pripomnela, tak jsem se i zasmala ![]()
U me to preslo casem, az jsem si zvykla, ze mam dite.
Taky jsem to měla a to jsem ani nekojila a malá spala celou noc. tak první měsíc možná dva jsem se takto budila s hrůzou že jsem usnula a upustila jí na zem nebo že jsem jí zalehla v posteli ač nikdy se mnou malá nespala. řekla bych že je to normální:-)
Jo, ja si pamatuju, ze jsem casto „kojila“ perinu a taky jsem se vzbudila s hruzou. Myslim, ze nic nenormalniho se ti nedeje, jen je to vsechno nove a clovek se o toho maleho clovicka boji. Male je 10 mesicu a ja ac ji nemam v posteli, tak spim celou noc zkroucena, jako by tam byla
Mne se tohle nestalo ani jednou, a to jsem malyho nechavala po kojeni uz dospat v posteli. Tak jsem asi divna ![]()
Taky jsem mela, nemohla jsem v noci spat, bala jsem se, ze ji neuslysim plakat, ze bude blinkat atd. Preslo to asi kolem 3. Mesice, kdyz mi konecne doslo, ze mam dite, ze se o nej jiz 3 mesice zvladam postarat, takze jsem asi normalni matka a uklidnila jsem se ![]()
Nikdy jsem malou nenechávala spát s námi v posteli a hrůzou jsem se budila, že jí zalehneme. Jednou jsem i manžela skopala z postele, protože jsem měla strach, že jí zalehne
Teď už v noci pravidelně nekojím, tak je to lepší, ale neboj, nejsi v tom sama ![]()
Ja jsem malou nemela na noc v posteli nikdy a budim se doted( male je 10m), delam presne co ty.. hrabu v perinach a hledam.. takze je to asi normalni
Holky, díky moc
Já jsem myslela, že fakt nejsem normální, ale jak tak koukám, je to docela běžné ![]()
@ncc1701 Buď v klidu, mně se tohle stávalo, ale ne pravidelně, spíš výjimečně, když byla nějaká zvlášť „výživná“ noc a já si brala malou k sobě do postele a pak jsem ji zas po usnutí přenesla. Jinak ne.
Ahoj,
já sice nehledala malou v posteli, ale celý první rok jsem vůbec nemohla spát. Malá spala od šestinedělí celou noc a já se desetkrát budila, protože jsem jí prostě hlídala, nebo co
Vydrž ![]()