V noci se budím strachy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10650
21.3.13 08:36

Se mnou spal starší v posteli od začátku a teď mladší zase a nikdy se mi to nestalo…v porodnici nás s tím strašili…jak u apolináře tak na vinohradech…ať nikdy nespíme s miminem v posteli, že ho můžem zalehnout…Podle mě to je nemožný pokud si matka před spanim nedá lajnu nebo flašku vodky…Naopak mám lepší pocit, že ho mám u sebe a reaguju a budim se u sebemenšího kníknutí nebo divnějšího dýchání než je norma…Já bych se asi naopak budila takhle s úzkostí mít malýho v postýlce i když blízko postele…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7022
21.3.13 08:38

@lenna1810 ahojky já to mám i u svých velkých detí jednomu je devet jednomu šest..nekdy se vzbudím a mám nutkavý pocit jít se podívat že jsou ok. A jdu..je to normální mateřský pud a je dobře že ho máme. TEd co jsem tehu se mi zdají pořád náké fujtajbl sny tak je kontroluju třeba ob den :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
21.3.13 08:41

Jee ja to mela taky :lol: ja myslim ze je to tim jak vstavas v noci a delas veci v polospanku tak se ti plete sen s realitou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mišis
21.3.13 08:51

Měla jsem to samé, přešlo to až časem když mala měla kolem roku. Tet u druhého jsem to neměla.

• Citovat
  • Upravit
4637
21.3.13 09:05

Tak nase mimino spi s nami v posteli, tudiz kdyz hledam, opravdu najdu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
21.3.13 09:10

Taky se mi to stávalo a malý ma 4 roky a tak 5× za noc se na něho chodím dívat-no nemužu si pomoct. Až budou děti starší tak už tak blbnout nebudu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
21.3.13 09:49

@lenna1810 Já se o ní taky bála. Několikrát za noc se dívala, jestli se jí zvedá hrudníček a když se mi něco nezdálo, začala jsem s ní třást, abych si byla jistá, že žije. Je to hrozné. Čím byla starší, tím se starost mírnila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
21.3.13 09:51

@Tuco Já jsem sice malou nezalehla, ale stalo se mi, že jsem měla ze spaní tik a praštila jí do hlavy. Takže u mně raději postýlku. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí