Cystoskopie

865
21.3.13 16:34

Cystoskopie

Ahojky, byl jste někdo na cystoskopickém vyšetření? Čeká mě cca za 14 dnů a mám z toho úplnou hrůzu :-(…bolelo Vás to? Dali třeba něco na umrtvení? Jak to probíhá? :-) Děkuji moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18259
21.3.13 16:42

@Jedlička12 Ahojky, ja na tom teda nebyla, ale tady je to popsany jak se to dela, myslim, ze podle toho popsani se nemusis bat ;-) mne teda pri porodu asi 3× cevkovali a pripada mi to stejny s tim rozdilem, ze u tebe se to umrtvi :hug:

http://www.androgeos.cz/…/cystoskopie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
21.3.13 16:45

Děkuji, nějaké články jsem už pročítala, myslela jsem spíš, jestli má někdo osobní zkušenost :-)
Jinak na cévkování jdu zítra :-D tak jsem zvědavá, ale ta cystoskopie bude asi horší si myslím :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
21.3.13 16:51

@Jedlička12 Tak ja myslim, ze se nekdo ozve…snad :) cevkovani mne nejak nebolelo, spis takovy divny pocit a pak me jeden den palilo curani, myslim, ze to bude asi vesmes to stejny, akorat to bude trvat tech 15min jak tam pisou :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
21.3.13 17:09

Mé 10m holčičce cystoskopii dělali v plné narkóze. U dospělých pouze lokálně umrtví. Mě to kdysi dělali, když mi bylo asi 12, ale to už si bohužel nepamatuji. Jediné, co mi utkvělo v paměti, že mě potom velice pálilo močení, ale ze zákroku si nepamatuji nic, takže to asi nebylo tak hrozné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
21.3.13 17:18

@Hanka79
Ju, tak snad se to dá přežít :-) děkuju

@LucieSy
Jojo, tak uvidím, doufám, že to tedy nebude nijak hrozné :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
21.3.13 17:46

Cystoskopii mi dělaji pravidelně a neumrtvuji. mám nemocny močák po ozařování a jednu dobu mi to dělali snad každý měsíc. v jedné nemocnici jsem ani nevěděla, že mi toto vyšetření dělají. pak dr. v praze mě vyšetřovala tak, že jsem se potila, čurky ze mě tekly. u nás dr.je jemná, opatrná, je to někdy bolestivý, protože ten močák je nemocnej, ale opravdu se to dá a taky každý má jiný práh bolesti a hodnbě záleží, co s močákem máš. jsou horší vyšetření. třeba kolonoskopie v plném vědomí :mrgreen:

držím palce, at tě to nebolí a je vše v pořádku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
21.3.13 17:47

Jj a souhlasím, potom pálí močení, to mě přijde horší než celý vyšetření. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
21.3.13 17:50

@mucinka2
Moc děkuji, no já to mám kvůli opakujícímu se zánětu, ale Dr. říkala, že jsem zdravá a že si myslí, že to bude v pořádku…tobě přeji brzké uzdravení!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
21.3.13 17:54

@Jedlička12 tak to držím palce a je vidět, že dr.je zodpovědná :pankac:

a děkuju. já jsem po nemoci už 12 let, ale následky budu mít do konce života. no s tím se dá žít. musí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
21.3.13 17:57

@mucinka2
To mě moc mrzí :( tak hlavně, že jsi z nejhoršího venku a že se podařilo nemoc vyléčit :hug:
Já doufám, že tam vážně nic nenajdou, zprvu jsem z toho byla dost vyplašená, ale snad to bude dobré…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NumLock
3.4.13 14:30

Ahoj,
já jdu na cystoskopii až za 14 dní, děsně se bojím že to bude bolet, ach jo, ať už to je za mnou.

• Citovat
  • Upravit
NumLock
16.4.13 12:42
@mucinka2 píše:
Jj a souhlasím, potom pálí močení, to mě přijde horší než celý vyšetření. 8o

Tak, tak…

• Citovat
  • Upravit
865
16.4.13 14:52

@Miriamm
Tak už to máš za sebou? :) mně to nakonec odložili až na 3. května, kvůli opakovaným infekcím, tak jsem zvědavá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NumLock
16.4.13 15:17

@Jedlička12 Dnes jsem na tom byla dopoledne. Příjemné to nebylo, ale vydržela jsem.Pak jsem hned spolkla Aulin na bolest abych mohla čůrat a nesežralo mě to! Bolí mě v podbřišku to jo, ale ne k nevydržení. Ještě že tak. Přeju ať to máš brzo za sebou a jsi vpořádku.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex