Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj chtěla bych se zeptat, zda není cystoskopie nebezpečná v raném stádiu těhotenství? Máte s tím někdo zkušenost? Předem díky za odpověď.
Podle mě by nebezpečné být nemělo. Nijak to nesouvisí s dělohou ani pochvou. Vyšetřuje se přes močovou trubici.
Tak jsem u známého urologa zjistila, že cystoskopie se v těhotenství dělat nesmí, protože by to mohlo poškodit plod!!
Ahoj, zítra mám jít na cystoskopii a jsem " podělaná " strachy. Co jsem zde četla nějaké příspěvky, tak se to dost různí, někoho to bolí někoho ne. Jedna uživatelka psala, že na tom byla kdysi před dvěma hodinama a už sedí doma u PC, ale já si prý mám vzít s sebou župan a přezutí, a doktor říkal, že mně za tři hodiny pustí. Zaručil mi, že to nebolí, tak jsem z toho zmatená. Proč tam pak musím teda ležet? Díky
Ahoj holky, dneska dopoledne jsem byla na cystoskopii a ještě teď močím krev. Je to normální?
Taky to pálí a bolí ![]()
@juliettee
Prováděli nějaký výkon (odstranění sliznice elektrickou kličkou apod.)?
@Doctus píše:
@juliettee
Prováděli nějaký výkon (odstranění sliznice elektrickou kličkou apod.)?
Nene, vyloženě jen tu cystoskopii.
@juliettee ahoj, já to tak mívávám taky, chodím na cystoskopii každé dva měsíce ![]()
@AdelaHores píše:
@juliettee ahoj, já to tak mívávám taky, chodím na cystoskopii každé dva měsíce
Jej..a jakto ze tak často? Já byla poprvé a už to nikdy nechci opakovat jak to bolelo.. Dneska už je to o neco lepší u mě ![]()
@juliettee měla jsem nádor v močovém měchýři
Tak to chtějí sledovat ![]()
@AdelaHores píše:
@juliettee měla jsem nádor v močovém měchýřiTak to chtějí sledovat
Aha, tak hlavne at jsi uz zdrava! ![]()
Ahojky, tak dneska jsem taky byla na cystoskopii. Vyšetření samotné bylo ok, zato teďka to je dílo. Strašně mě to pálí a bolí při močení a do toho močím hodně krve a mám tam i dost takových jakoby chuchvalců krve. Je to normální? Doktor sice říkal, že můžu krvácet, ale tak moc? Zatím jsem byla na záchodě jenom dvakrát a fakt se bojím jít zas.
@Anonymní píše:
Ahojky, tak dneska jsem taky byla na cystoskopii. Vyšetření samotné bylo ok, zato teďka to je dílo. Strašně mě to pálí a bolí při močení a do toho močím hodně krve a mám tam i dost takových jakoby chuchvalců krve. Je to normální? Doktor sice říkal, že můžu krvácet, ale tak moc? Zatím jsem byla na záchodě jenom dvakrát a fakt se bojím jít zas.
Ahoj, já takhle krvácela celý den po cystoskopii, pálelo to strašně a krev jsem močila taky. Druhý den už to bylo lepší, ale první den jsem trpěla jako pes. Zkus vydržet do zítřka a uvidíš. Kdyby se to nelepsilo, tak zkus zavolat Dr.