Cystoskopie

Napsat příspěvek
Velikost písma:
233
13.5.14 16:40

Ahoj chtěla bych se zeptat, zda není cystoskopie nebezpečná v raném stádiu těhotenství? Máte s tím někdo zkušenost? Předem díky za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26862
18.5.14 16:56

Podle mě by nebezpečné být nemělo. Nijak to nesouvisí s dělohou ani pochvou. Vyšetřuje se přes močovou trubici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
20.5.14 08:28

Tak jsem u známého urologa zjistila, že cystoskopie se v těhotenství dělat nesmí, protože by to mohlo poškodit plod!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
1.11.15 17:45

Ahoj, zítra mám jít na cystoskopii a jsem " podělaná " strachy. Co jsem zde četla nějaké příspěvky, tak se to dost různí, někoho to bolí někoho ne. Jedna uživatelka psala, že na tom byla kdysi před dvěma hodinama a už sedí doma u PC, ale já si prý mám vzít s sebou župan a přezutí, a doktor říkal, že mně za tři hodiny pustí. Zaručil mi, že to nebolí, tak jsem z toho zmatená. Proč tam pak musím teda ležet? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4421
28.2.17 19:16

Ahoj holky, dneska dopoledne jsem byla na cystoskopii a ještě teď močím krev. Je to normální? :? Taky to pálí a bolí :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9741
28.2.17 19:34

@juliettee
Prováděli nějaký výkon (odstranění sliznice elektrickou kličkou apod.)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4421
28.2.17 19:38
@Doctus píše:
@juliettee
Prováděli nějaký výkon (odstranění sliznice elektrickou kličkou apod.)?

Nene, vyloženě jen tu cystoskopii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4604
28.2.17 20:04

@juliettee Ahoj,taky jsem to tak měla :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
873
1.3.17 20:21

@juliettee ahoj, já to tak mívávám taky, chodím na cystoskopii každé dva měsíce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4421
1.3.17 22:47
@AdelaHores píše:
@juliettee ahoj, já to tak mívávám taky, chodím na cystoskopii každé dva měsíce :)

Jej..a jakto ze tak často? Já byla poprvé a už to nikdy nechci opakovat jak to bolelo.. Dneska už je to o neco lepší u mě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
873
2.3.17 10:49

@juliettee měla jsem nádor v močovém měchýři :) Tak to chtějí sledovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4421
2.3.17 11:11
@AdelaHores píše:
@juliettee měla jsem nádor v močovém měchýři :) Tak to chtějí sledovat :)

Aha, tak hlavne at jsi uz zdrava! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
873
2.3.17 11:16

@juliettee děkuji :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.2.19 17:58

Ahojky, tak dneska jsem taky byla na cystoskopii. Vyšetření samotné bylo ok, zato teďka to je dílo. Strašně mě to pálí a bolí při močení a do toho močím hodně krve a mám tam i dost takových jakoby chuchvalců krve. Je to normální? Doktor sice říkal, že můžu krvácet, ale tak moc? Zatím jsem byla na záchodě jenom dvakrát a fakt se bojím jít zas.

• Citovat
  • Upravit
4421
21.2.19 18:29
@Anonymní píše:
Ahojky, tak dneska jsem taky byla na cystoskopii. Vyšetření samotné bylo ok, zato teďka to je dílo. Strašně mě to pálí a bolí při močení a do toho močím hodně krve a mám tam i dost takových jakoby chuchvalců krve. Je to normální? Doktor sice říkal, že můžu krvácet, ale tak moc? Zatím jsem byla na záchodě jenom dvakrát a fakt se bojím jít zas.

Ahoj, já takhle krvácela celý den po cystoskopii, pálelo to strašně a krev jsem močila taky. Druhý den už to bylo lepší, ale první den jsem trpěla jako pes. Zkus vydržet do zítřka a uvidíš. Kdyby se to nelepsilo, tak zkus zavolat Dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí