Bolest podbřišku spojená s průjmem a krvácením

Anonymní
5.6.22 19:35

Bolest podbříšku, naléhavé!!

Ahoj ženy, už třetím dnem mě bolí v podbříšku, začátkem prvního dne byla bolest doprovázena průjmem a krvácením. MS mám mít až koncem měsíce, sex jsem též neměla. Začíná to být více a více k nevydržení, zajet na pohotovost, že by to byl slepák, nebo k obvodní lékařce?
Děkuji :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
sahrazad1
5.6.22 19:37

Akutni bolesti břicha patří na pohotovost. Jed hned, na nic nečekej.

• Citovat
  • Upravit
11955
5.6.22 19:39

Hned na pohotovost!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79887
5.6.22 19:39
@Anonymní píše:
Ahoj ženy, už třetím dnem mě bolí v podbříšku, začátkem prvního dne byla bolest doprovázena průjmem a krvácením. MS mám mít až koncem měsíce, sex jsem též neměla. Začíná to být více a více k nevydržení, zajet na pohotovost, že by to byl slepák, nebo k obvodní lékařce?
Děkuji :(

už dávno jsi měla být na pohotovosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
5.6.22 19:40

🙈 🙈 ne, zustan doma, treba jsi druha marie 🙈 🙈 🙈 nebo to jsou zarazene prdy… na tohle se fakt pta svepravna zenska?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
5.6.22 21:27
@markytka3 píše: 🙈 🙈 ne, zustan doma, treba jsi druha marie 🙈 🙈 🙈 nebo to jsou zarazene prdy… na tohle se fakt pta svepravna zenska?

O co Ti jde??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
5.6.22 23:15
@Krista 1 píše:
O co Ti jde??

o nic, jen se bavim, co dokazi lide vymyslet?… tobe ten dotaz neprijde stupidni? jako ptat se lidi na netu, zda mam jit na pohotovost nebo cekat na obvodni lekarku?… to je jako - mam rymu, mela bych se jit vysrmkat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
6.6.22 09:39
@markytka3 píše:
o nic, jen se bavim, co dokazi lide vymyslet?… tobe ten dotaz neprijde stupidni? jako ptat se lidi na netu, zda mam jit na pohotovost nebo cekat na obvodni lekarku?… to je jako - mam rymu, mela bych se jit vysrmkat?
:D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
6.6.22 12:09
@Anonymní píše:
Děkuji :(

Dobry den.Byla jste nakonec u doktora?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí