Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Akutni bolesti břicha patří na pohotovost. Jed hned, na nic nečekej.
@Anonymní píše:
Ahoj ženy, už třetím dnem mě bolí v podbříšku, začátkem prvního dne byla bolest doprovázena průjmem a krvácením. MS mám mít až koncem měsíce, sex jsem též neměla. Začíná to být více a více k nevydržení, zajet na pohotovost, že by to byl slepák, nebo k obvodní lékařce?
Děkuji
už dávno jsi měla být na pohotovosti
🙈 🙈 ne, zustan doma, treba jsi druha marie 🙈 🙈 🙈 nebo to jsou zarazene prdy… na tohle se fakt pta svepravna zenska?
@markytka3 píše: 🙈 🙈 ne, zustan doma, treba jsi druha marie 🙈 🙈 🙈 nebo to jsou zarazene prdy… na tohle se fakt pta svepravna zenska?
O co Ti jde??
@Krista 1 píše:
O co Ti jde??
o nic, jen se bavim, co dokazi lide vymyslet?… tobe ten dotaz neprijde stupidni? jako ptat se lidi na netu, zda mam jit na pohotovost nebo cekat na obvodni lekarku?… to je jako - mam rymu, mela bych se jit vysrmkat?
@markytka3 píše:
o nic, jen se bavim, co dokazi lide vymyslet?… tobe ten dotaz neprijde stupidni? jako ptat se lidi na netu, zda mam jit na pohotovost nebo cekat na obvodni lekarku?… to je jako - mam rymu, mela bych se jit vysrmkat?
@Anonymní píše:
Ahoj ženy, už třetím dnem mě bolí v podbříšku, začátkem prvního dne byla bolest doprovázena průjmem a krvácením. MS mám mít až koncem měsíce, sex jsem též neměla. Začíná to být více a více k nevydržení, zajet na pohotovost, že by to byl slepák, nebo k obvodní lékařce?
Děkuji
Dobry den.Byla jste nakonec u doktora?
Děkuji