Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Takhle to máš pokaždé? Pokud ano tak řešit s lékařem. Jinak co vím tak pomáhá hodně vit C. Bud tablety nebo vymačkat citron do vody a vypít ![]()
Nemáš myom na děloze? Máš typické příznaky. Po MS mazej k Dr.
Nemam na gynekologii jsem byla asi 2 tydny zpatky a vsechno v pohode
Dvě hodiny jsou ještě krásný. Měla jsem problém zvládnout půlhodinovou cestu do práce. S tamponem super plus a jištěním vložkou. Na druhou stranu jsem takhle teda vždycky odmenstruovala během jednoho dne a pak už následovaly jen dva dny bezvýznamného špinění.
Určitě se poraď s gynekologem. Příčin může být celá řada (mj. to dost souvisí i s věkem), záleží na tom, jestli je to výjimečné nebo jestli to takhle je pokaždé. Já nakonec beru HA Azalia, po které nemám menstruaci vůbec. Vyřešilo to i anémii, která byla taky daná tím silným krvácením.
Ascorutin. Nebo mně teda na tohle dost pomohl doplněk stravy s prozaickým názvem Menstruace.
Ženský čaj, prijde mi, že mi pomáhá, ale první dva dny jsou stejně nepříjemný…
Mne po druhem a tretim porodu tampon super protekl za pul hodiny. Prvni den jsem bezne spotrebovala minimalne 9 porodnickych vlozek. Dalsi 2 dny uz byla MS bezne sily a pak jeste par dni spineni. Trosku pomohl Ascorutin. No a po 4. porodu mam normalne silnou MS (tampon normal prvni den protece az za 2 hodiny) bez bolesti
Ale tohle nejde navrhovat jako reseni silne MS ![]()
Já to vzdala a nasadila antikoncepci. Silnou menstruaci jsem měla po druhém porodu a byla jsem z toho vyčerpaná fyzicky, chybělo mi železo. To pak roztáčelo kolečko únavy, migrén, spavosti.
Ty kráso, to je hrozný.
umřela bych. Já používala mini tampony a první 2 dny mi při výměně bylo na blití. Fuj. Beru antikoncepci a je to úleva. Menses mám dva dny a stačí mi 1tampon a pár intimek. Spíš jen špinim.
Mam to tahle silne prvni 3 dny pak az 4dny špinění. Křeče, bolesti zad břicha, migrana, bolesti zubů. Šílený dr nasadil hormony díky nimz jsem šíleně přibrala měla hrozné stavy. Takže teď umírám s ibalginem a sprchou( pomáhá mi sprchovat podbřišek) a čekat až to odezní. Podle dr je vše ok a hold nejsem jediná kdo takto trpí. Antiko ani hormony nepomohly naopak přišlo zhoršení všeho a růst váhy zničení pleti. Takže jedině přečkat bohužel.
@Anonymní píše:
Já to vzdala a nasadila antikoncepci. Silnou menstruaci jsem měla po druhém porodu a byla jsem z toho vyčerpaná fyzicky, chybělo mi železo. To pak roztáčelo kolečko únavy, migrén, spavosti.
No to koukam, ze vas gynekolog neresil, za silnou ms se povazuje vice nez 7 silnych vlozek za den, kdyz to je vice, hrozi ztrata krve vysoka atd. a dr.by me hnal do nemocnice na nehaky zakrok, uz nevim jaky..
@holka_z_hor píše:
Ty kráso, to je hrozný.![]()
umřela bych. Já používala mini tampony a první 2 dny mi při výměně bylo na blití. Fuj. Beru antikoncepci a je to úleva. Menses mám dva dny a stačí mi 1tampon a pár intimek. Spíš jen špinim.
To potřebuje zakladatelka číst, že je to na blití. Fakt jsi nemožná. Už jsem si všimla ve více diskuzích.
Zakladatelko, radši bych šla na konzultaci k lékaři. Můžeš mít trochu vyšší sliznici a proto víc krvácíš. Jinak i lékař ti může nějaký lék předepsat.
Holky potřebuju poradit nějaký typy nebo i klidně jestli vám nepomohlo něco jak mít slabší menstruaci. Dneska jsem to dostala a tampon super mi nevydrží ani 2 hodiny a proteču. Do toho mám velké kusy a strašně mě bolí podbřišek.