Norethisteron o měsíc dříve

6842
2.6.22 10:26

Norethisteron o měsíc dříve

Potřebovala bych kvůli dovolené odložit menstruaci o 10 dnů.
MS mám pravidelnou, v červenci by měla začít 22/7, ale 23/7 odlétáme na dovolenou. Plánuju, že bych si pomocí norethisteronu (už mám od lékaře recept) posunula MS už v červnu o 10 dnů, abych pak nemusela na dovolené myslet na tabletky a případně je míchat s alkoholem :oops:

Máte zkušenosti, když posunu MS v červnu o 10 dnů, bude i v červenci posunutá? Nebo norethisteron rozhodí cyklus a nedá se pak na nic spoléhat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
2.6.22 11:35

Za mě když už, tak rozhodně o ten měsíc dopředu, pokud to takhle stíháš. Já ho kdysi jednou kvůli dovolené také brala, ale v tom měsíci, co jsme na dovolenou jeli a o ten týden se mi prodloužil a i šíleně zintenzivnil PMS, takže to byla „super“ dovolená, na které jsem byla jak Etna před výbuchem :roll: (jakože fakt jsem měla myšlenky, že tam někde děti a manžela prodám na černým trhu, jak mi lezli na nervy :roll: :mrgreen: ) Následné cykly už u mě pak proběhly normálně, v tom posunutém termínu.

• Citovat
  • Upravit
6842
2.6.22 12:27
@Anonymní píše:

díky za reakci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24692
2.6.22 19:13

Jen taková technická, proč jste si tu dovolenou nenaplánovala lépe, když máte menstruaci pravidelnou a zhruba víte, kdy ji dostanete? Jindy to nešlo kvůli práci nebo tak? Nechci nějak rýpat, jen mě to zajímá. Já totiž pobyt u moře plánuju zásadně podle menstruace (jelikož ji mám dlouhou a bolestivou), jenže u mě je to složitější, nechodí bohužel „jako hodinky“, takže se vždycky modlím, aby se mi cyklus nějak zásadně neposunul, než odlítáme. Se svými všemi dalšími problémy se dryák typu Norethisteronu vůbec brát neodvážím. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
2.6.22 22:58

@lucad77
Termín dovolené se musí hodit podle mé práce, podle práce manžela a podle letních aktivit dětí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.6.22 06:13

To mi přijde jako fajn nápad, ale vypočítala bych to tak, abych měla na další menstruaci rezervu - nepočítala bych s tím, že ji dostanu po obvyklém počtu dní, ale že může přijít klidně o týden dříve/později, než chodí obvykle.
Sama jsem Norethisteron párkrát měla (ale byla jsem ještě hodně mladá, na SŠ a VŠ) a vždycky to bylo v pohodě, žádné extra nepříjemné příznaky PMS. Ale spousta žen je mívá… Jo a měla jsem ho, myslím, i kvůli vodě a festivalu, kde jsem určitě i pila. :oops: Asi jsem ani nevěděla, že by se na něj pít nemělo. :roll:

• Citovat
  • Upravit
15492
3.6.22 07:01
@lucad77 píše:
Jen taková technická, proč jste si tu dovolenou nenaplánovala lépe, když máte menstruaci pravidelnou a zhruba víte, kdy ji dostanete?Jindy to nešlo kvůli práci nebo tak? Nechci nějak rýpat, jen mě to zajímá. Já totiž pobyt u moře plánuju zásadně podle menstruace (jelikož ji mám dlouhou a bolestivou), jenže u mě je to složitější, nechodí bohužel „jako hodinky“, takže se vždycky modlím, aby se mi cyklus nějak zásadně neposunul, než odlítáme. Se svými všemi dalšími problémy se dryák typu Norethisteronu vůbec brát neodvážím. :nevim:

Nikdy za posledních několik let se mi nepovedlo mít dovolenou tak, abych neměla menstruaci. Jsem ráda, když díky práci najdeme termín, kdy si můžeme vzít dovolenou týden jako rodina. Oba to máme tak, že v práci si může vzít dovolenou jen jeden a musíme se přizpůsobit ostatním. Plánovat to podle menstruace opravdu nejde. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
23.6.22 10:44

Norethisteron

Ahoj holky nemate některá Norethisteron pojedeme na dovolenou jenže můj doktor má dovolenou nikdo jiný mi je nanapise

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4882
23.6.22 11:01

@Gabca 84 prodej a nákup léků na předpis načerno bez receptu je nezákonný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie