Cysta po laparoskopii

Anonymní
30.5.22 17:27

Cysta po laparoskopii

Ahoj holky, prosím o radu.
Před měsícem jsem byla na laparoskopii pruchodnost vejcovodů. Snažíme se rok o miminko a nic..jsem zdravá já i manžel.
Po menstruaci jsem začala pít kontryhel. Doktor mi dnes řekl, že ovulace neproběhne že mám na pravém vaječníků cystu cc 30mm. Nikdy v životě jsem cystu neměla..Mám velke bolesti na levé straně a fakt velký bílý výtok..to může být z té cysty? Ten vytok? Je teda možné, že ovulace nebude? Snažit se asi extra nemusíme? :nevim: doktor říkal, že cysta zmizne až dostanu MS a to mě to bude bolet ještě 14 dní? 8o 8o omlouvám se za 150× dotaz, ale nic podobného jsem nenašla. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2439
30.5.22 17:31

Mívám cysty celkem často a ano, může odejít s menstruací, ale taky nemusí. Může to trvat i déle než jen jeden cyklus. Někomu nezmizí vůbec a musí jí na odstranění…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.5.22 18:52

@IvaX a ten velký vytok bývá taky pri cystě? Takový jsem nikdy neměla, ale blbec jsem se zapomněla zeptat doktora🙈

• Citovat
  • Upravit
19983
30.5.22 19:12

Tak mne cysty nemizely a musela jsem na laparky. Opakovaně. A ano když jsem měla velkou cystu, cca 10cm, bolelo to nonstop.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2439
30.5.22 20:29
@Anonymní píše:
@IvaX a ten velký vytok bývá taky pri cystě? Takový jsem nikdy neměla, ale blbec jsem se zapomněla zeptat doktora🙈

Ne žádný výtok jsem při cystě nikdy neměla. Jinak lék na to žádný není, tak jsem alespoň přes kamarádku co měla obchod se zdravou výživou zkusila bylinné kapsle. Měly v popisu, že pomáhají vstřebávání cyst, myomů a novotvarů a ťuk ťuk musím zaklepat, že zatím mi všechny zmizely, tak doufám, že to tak i zůstane. Teď mám zrovna taky jednu menší, tak snad zmizí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí