Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mohla. Pokud máte třeba chlamydie nebo i jine infekce a máte je dlouhou dobu v těle, pak je to možný. Gynekolog by testy udělat měl, akorát si je zaplatíš. Můj doktor je dělal každý rok v rámci prevence (platilo se u něj) a zvlášť když ženská změnila partnera, aby se všechno podchytilo včas a prelecilo. Jinak většina těch běžných bakterií jako jsou právě chlamydie, ureaplasmata a pod (nemyslím třeba kapavku, to by sis asi fakt všimla) má většina normální populace, je to dost běžné, často bez příznaků, hlavně u chlapů. Člověk nemusí být hned ku*evnik, aby tohle měl. Není to ani žádná ostuda.
@Anonymní píše:
Ahoj, rok se snažíme s partnerem o miminko a nic. Nedávno jsem se dozvěděla že měl předemnou pěkné ku*vy. Chtěla bych svého gynekologa požádat o testy než půjdeme do Caru. Myslíte že by to eventuálně mohla být příčina proč se nedaří? Mám stach že dítěte nedočkám.
Může mít nepohyblivé spermie. Testy ti budou dělat i v CAR.
@Nefesh Tak určitě má většina lidí chlamydie
, na tos přišla jak?
@divine woman neříkám že má většina lidí zrovna chlamydie, ale tyhle bakterie jsou prostě častý. Lecila jsem se s nima taky a jak jsem psala, můj doktor dělal testy u všech svých pacientek právě proto, že pohlavně přenosný nemoci jsou prostě častý a lidi neví, že je mají, přitom léčba je celkem snadná.
@Nefesh píše:
@divine woman neříkám že má většina lidí zrovna chlamydie, ale tyhle bakterie jsou prostě častý. Lecila jsem se s nima taky a jak jsem psala, můj doktor dělal testy u všech svých pacientek právě proto, že pohlavně přenosný nemoci jsou prostě častý a lidi neví, že je mají, přitom léčba je celkem snadná.
Opravdu nemá většina lidí pohlavní nemoci.
@karkarka přečti si pár odborných článků a zeptej se svého lékaře
@Nefesh Nepotřebuju studovat na to, abych věděla, že pohlavně přenosné nemoci většina lidí prostě nemá. Plicní chlamydie, to je jiná. To stačí, když na tebe někdo prskne.
Ahoj, rok se snažíme s partnerem o miminko a nic. Nedávno jsem se dozvěděla že měl předemnou pěkné ku*vy. Chtěla bych svého gynekologa požádat o testy než půjdeme do Caru. Myslíte že by to eventuálně mohla být příčina proč se nedaří? Mám stach že dítěte nedočkám.