Pohlavní nemoci jako příčina neotěhotnění?

Anonymní
31.5.22 19:55

chlamydia, ureaplasma, mycoplasma

Ahoj, rok se snažíme s partnerem o miminko a nic. Nedávno jsem se dozvěděla že měl předemnou pěkné ku*vy. Chtěla bych svého gynekologa požádat o testy než půjdeme do Caru. Myslíte že by to eventuálně mohla být příčina proč se nedaří? Mám stach že dítěte nedočkám.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
563
31.5.22 20:29

Mohla. Pokud máte třeba chlamydie nebo i jine infekce a máte je dlouhou dobu v těle, pak je to možný. Gynekolog by testy udělat měl, akorát si je zaplatíš. Můj doktor je dělal každý rok v rámci prevence (platilo se u něj) a zvlášť když ženská změnila partnera, aby se všechno podchytilo včas a prelecilo. Jinak většina těch běžných bakterií jako jsou právě chlamydie, ureaplasmata a pod (nemyslím třeba kapavku, to by sis asi fakt všimla) má většina normální populace, je to dost běžné, často bez příznaků, hlavně u chlapů. Člověk nemusí být hned ku*evnik, aby tohle měl. Není to ani žádná ostuda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
31.5.22 20:46
@Anonymní píše:
Ahoj, rok se snažíme s partnerem o miminko a nic. Nedávno jsem se dozvěděla že měl předemnou pěkné ku*vy. Chtěla bych svého gynekologa požádat o testy než půjdeme do Caru. Myslíte že by to eventuálně mohla být příčina proč se nedaří? Mám stach že dítěte nedočkám.

Může mít nepohyblivé spermie. Testy ti budou dělat i v CAR.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
31.5.22 21:31

@Nefesh Tak určitě má většina lidí chlamydie :roll:, na tos přišla jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
31.5.22 22:43

@divine woman neříkám že má většina lidí zrovna chlamydie, ale tyhle bakterie jsou prostě častý. Lecila jsem se s nima taky a jak jsem psala, můj doktor dělal testy u všech svých pacientek právě proto, že pohlavně přenosný nemoci jsou prostě častý a lidi neví, že je mají, přitom léčba je celkem snadná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
np10021
31.5.22 23:55

Mohla

• Citovat
  • Upravit
15165
1.6.22 06:07
@Nefesh píše:
@divine woman neříkám že má většina lidí zrovna chlamydie, ale tyhle bakterie jsou prostě častý. Lecila jsem se s nima taky a jak jsem psala, můj doktor dělal testy u všech svých pacientek právě proto, že pohlavně přenosný nemoci jsou prostě častý a lidi neví, že je mají, přitom léčba je celkem snadná.

Opravdu nemá většina lidí pohlavní nemoci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
1.6.22 07:07

@karkarka přečti si pár odborných článků a zeptej se svého lékaře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
1.6.22 10:30

@Nefesh Nepotřebuju studovat na to, abych věděla, že pohlavně přenosné nemoci většina lidí prostě nemá. Plicní chlamydie, to je jiná. To stačí, když na tebe někdo prskne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí