Dlouhá a častá menstruace

3.6.22 17:39

Dlouhá a častá menstruace

Zdravím,
Už si nevím rady, minulý měsíc mi přišla menstruace o nějakých 10 dnů dřív (začátkem května) skončila mi cca 10. Května a 20. Května jsem začla krvácet znovu, několik dnů se ale mentruace ani nezeslabovala, šla jsem ke gynekologovi a údajně jic zvláštního nenašel, v krvi také nic, nadadil hormonální léčbu, ta zabrala, prášky jsem dobrala a krvácení je zpět… Má prosím někdo podobnou zkušenost? Pokud ano budu ráda za jakoukoliv radu ať už tedy co to může být, tak i co mi pomůže.. protože gynekolog očividně ne..
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1046
3.6.22 18:07
@tanyaschulz píše:
Zdravím,
Už si nevím rady, minulý měsíc mi přišla menstruace o nějakých 10 dnů dřív (začátkem května) skončila mi cca 10. Května a 20. Května jsem začla krvácet znovu, několik dnů se ale mentruace ani nezeslabovala, šla jsem ke gynekologovi a údajně jic zvláštního nenašel, v krvi také nic, nadadil hormonální léčbu, ta zabrala, prášky jsem dobrala a krvácení je zpět… Má prosím někdo podobnou zkušenost? Pokud ano budu ráda za jakoukoliv radu ať už tedy co to může být, tak i co mi pomůže.. protože gynekolog očividně ne..
Děkuji

Kdysi davno jsem krvacela naprosto furt. Bylo to zpusobeny tim, ze jsem neovulovala. Kdyz mi doktor napsal hormony, tak to bylo ok, ale jak jsem je vysadila, tak spatny. Nepomohlo nic. Az antikoncepce. Nicmene ta muze problem jen prekryt a po vysazeni antikoncepce se vsechno muze vratit zase do starych spatnych koleji… mne nastesti pomohla. Dokonce mam i 1 uspesne tehotenstvi za sebou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
3.6.22 22:47

Řešila jsem něco podobného, medicínsky nic průkazného, prostě nějaký výkyv v hormonech. Srovnaly mi to tablety s kontryhelem - cca měsíc užívání. Před tím jsem to zkoušela jestli zabere drmek v tabletách a ten s tím nedělal nic. Kontryhel tak nějak zabral třetí, čtvrtý týden, pak jsem měla delší pauzu mezi začátkem menstruace a pak to naskočilo normálně.

Jen teda mi to pak v druhém měsíci užívní toho kontryhelu příliš zesilovalo emoce, tak jsem naznala, že zkusím vysadit a od tý doby cajk.

https://www.pilulka.cz/…te-90-kapsli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24695
4.6.22 21:48

Mně na nadměrné krvácení při menstruaci docela zabral doplněk stravy s názvem Menstruace, firma Venira. Délku to teda nezkrátilo, na křeče to taky vliv bohužel nemá, ale rozhodně krvácím mnohem míň, před tím to byl děs běs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.6.22 17:11

Nechci tady dělat reklamu, ale zkus vložky od Tiande, od té doby co je používám, tak mám menstruaci pravidelnou, a zkratili mi i počet dnů, takže doporučuji :palec:

• Citovat
  • Upravit
24695
5.6.22 17:47
@Anonymní píše:
Nechci tady dělat reklamu, ale zkus vložky od Tiande, od té doby co je používám, tak mám menstruaci pravidelnou, a zkratili mi i počet dnů, takže doporučuji :palec:

Já teda osobní zkušenost nemám, ale četla jsem tady už pár diskuzí, kde si ženy stěžují, jaké neuvěřitelné vaginální problémy z těchto vložek mají. To jen pro pořádek. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.6.22 17:51
@lucad77 píše:
Já teda osobní zkušenost nemám, ale četla jsem tady už pár diskuzí, kde si ženy stěžují, jaké neuvěřitelné vaginální problémy z těchto vložek mají. To jen pro pořádek. :nevim:

Asi jak kdo. Vždycky se někdo najde komu ty výrobky sednou, a nebo nesednou, jako u každého jiného výrobku. Já jsem s nima spokojená, i kamarádky, které je též používají.

• Citovat
  • Upravit
24695
5.6.22 17:53
@Anonymní píše:
Asi jak kdo. Vždycky se někdo najde komu ty výrobky sednou, a nebo nesednou, jako u každého jiného výrobku. Já jsem s nima spokojená, i kamarádky, které je též používají.

To vám samozřejmě přeji. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.10.22 14:40

Od porodu kratky cyklus a dlouha menstruace

Ahoj, ráda bych oživila diskuzi. Jsem 2 roky po akutním cs, dříve jsem měla menstruaci jak hodinky, sice silnou, bolestivou, ale chodila tak co 27 dní. Teď mám cyklus 20-22 dní a z toho vždy tak 7 dní krvácím a další 3-4 špiním. Je to takhle silnější vždycky ob cyklus (jeden cyklus ms cca 5 dní, další cyklus ms 10 dní). Bývala i hodně bolestivá, ale na to mi pomohl pravidelný pohyb a cílené rehabilitace (nevěřila jsem, že to může pomoci). Gynekoložka nic nenašla, prý je to normální, jsem přecitlivělá a mám si zavést tělísko nebo brát antikoncepci. Tu mám ještě zabalenou doma. Nechci už ji brát… nemáte prosím někdo zkušenost a radu, co pomohlo? :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa