BOLEST před porodem

417
18.6.10 16:45

BOLEST před porodem

Ahoj všichni,
mám cca 12 dní do pororu. Celou dobu, kromě prvních měsíců zvracení jsem byla ok. Včera odpo do teď mi začala zvláštní bolest…Přímo uvnitř pochvy mám strašný tlak, pocit, jako řezání nožů a v ncoi mě to dokonce svědilo a lechtalo… úpřímně, žádný výtok nemám…ale ta bolest vůbec nějak neodeznívá, je stále stejná. Není to přes den nic, co bych nepřežila, ale v tu noc jsem měla taky pocit, že se asi počůrám- ale opravdu pořád! A ta bolset nožů…nevíte, co to je? Sestra v telefonu byla moc milá, jako jsou, že :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22013
18.6.10 16:47

Já bych si zajela na kontrolu, jestli nemáš třeba nějaké agresivní kvasinky nebo zánět močového měchýře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
18.6.10 16:54

Ditko mas hlavou dolu? Nekleslo ti brisko? Muze to byt hlavicka tlacici na nejaky organ, na cipek po tom, co ditko sestoupi dolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
18.6.10 17:03

Hlavička je dolů, do středy mě pálila žáha a nemohla moc dýchat, teď mám pocit, že mimčo kleslo asi dost dolů, ale že bych měla břicho povyslé nějak dole, to ne…děkuji za odpovědi- protože moc nevím, co dělat když to pořád budu mít do toho 30.6., kdy mám rodit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
18.6.10 17:06

Tak to ti zrejme kleslo brisko, pro dychani a zaludek sice uleva, ale zatizi to jinde :mrgreen:
Brisko klesa u prvorodicek cca 14 dnu pred porodem, u vicerodicek cca tyden pred porodem.
Nicmene nekomu brisko neklesne vubec, nekdo ho ma poklesle dlouho, takze se na to neda moc spolehat.
Muzes se na to zeptat na kontrole, zajit na pohotovost, nicmene rekla byc, ze je to tim klesnutim a jediny zpusob je, ze se dite trosku hne. Jenze pokud na to nema misto, tak se nema hnout kam, leda ven :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10983
18.6.10 17:47

To ti hlavička mimíse sestupuje dolů,a tlačí.Ttaky tlačí na močák.To se uklidní :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13739
18.6.10 18:12

Pocity řezání nožem jakoby zevnitř, šílené tlaky na močák a křečovité píchání - to mám už tak měsíc. Je to hodně nepříjemné a prý je to tím, jak je mimčo hodně dole. Myslím, že to bude i tvůj případ. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
18.6.10 19:49

Celkem jste mě uklidnily, děkuji a určitě se mi snad bude dnes lépe spát :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65334
18.6.10 20:01

Tak já měla celé těhu naprosto v pohodě…
pak jsem šla jeden den na poštu…ale už jsem byla 3 dny před termínem…
bodavá bolest cestou domů,měla jsem pocit,že snad hlavička leze ven…
takové jako by pálení,řezání…no a večer jsme jeli :mrgreen:
Nestraším tě,jen píšu mou zkušenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
18.6.10 20:13

Ja bych mozna zajela na ambulanci do porodnice, za kontrolu nic nedas, urcite Ti nikdo nevynada.
Jinak drzim palce, to to leti, pamatuju si, jak jsi tu resila pred x mesici kocarek a tak vubec … a Ty uz budes pomalu rodit …
Tak hodne stesti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
18.6.10 20:27

Díky :-) už to asi bude opravdu brzy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65334
18.6.10 20:30

Přeji at je to rychlé a hlavně at jste oba v pořádku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
846
18.6.10 20:49

Ahojda :lol: zajeď si do porodnice na amb. tam tě jistě uklidní.I já měla aspoň dva měsíce před porodem křeče celé pánve. :wink: Miminko sestupuje a připravuje se na porod. Buď klidná, třeba porodíš o pár dnů dřív, na tom už nesejde. Vždyť už teď jsi v termínu. Já rodila obě děti 14 dní před termínem a obě byly uplně dozrálé. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
18.6.10 21:13

Jé tak takovej pocit žezání nožů mám tak 14dní…a hlavně když jdu…občas se musím zastavit a počkat až to přejde…ale tuhle bolest přisuzuju právě tomu,že kleslo miminko níže…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
18.6.10 21:17

Kéž by jen, když jdu…já to mám pořád :-( i v noci v klidu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí