Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj Děvčátka,
teď jsem byla na WC a ze mě vyšlo něco jako bílej gel nebo spíš rosol…takové dva kousky asi jeden cm každej…Ale nebylo to nijak zabarvené jen takové světlé až průhledné. Nemůže to být ta hlenová zátka? 23.6. mám první termín..... ![]()
JJ, to bude ta hlenová zátka, ale nemusíš se stresovat, u mě odešla měsíc před porodem, byl to obrovský kus asi tak jako dlaň a byl to takový rosol.Připravují se ti už porodní cesty, každopádně se neboj, odchod hlenové zátky neznamená, že musíš začít okamžitě rodit, ale samozřejmě taky mužeš!Hodně štěstíčka a rychlý a bezbolestný porod!
taky tipuju, že to zátka je… přesně to co popisuješ jsem měla taky… a za týden od toho jsem rodila ![]()
me odesla v den porodu, nejdriv taky bezbarva, pak kousek s krvi, tak jsem sla… ![]()
Já zase měla u syna zátku zabarvenou tmavě červenou krví, ale nekrvácela jsem. Bylo to v neděli a za týden v sobotu se narodil.
Teď u dvojčat nic, až během otevírání na sále ![]()
Přeji rychlý porod a zdravé miminko ![]()
Jé je…
Tak to se mám na co těšit…a to mám teda čekat ještě asi víc kusů co
ty dva mrňavé nejsou asi vše… ![]()
Tipuju na jakýsi předvoj zátky. Nejdřív ze mě lezlo spíš takové bílé malé a asi 3 dny na to šla zátka jako taková, 3 dny po zátce jsem rodila ![]()
Takže ber to tak, že tam to mimino fakt nebudeš mít navěky
Hodně štěstí ![]()
čičinka: ještě sem byla dvakrát na wc a už ani milimetr…tak nevim, co to bude…JOjo jak říká muj pan gynekolog…když to šlo dovnitř, musí to jít i ven
![]()
Je ted zase další kouseček…příjde mi to jak takovej ten dětskej fujtajblík
Ale zase jen takovej bez barvy ![]()
Mě to začalo taky bezbarvou „nudlí“, předevčírem nechutnej tmavě hnědej rosol a od té doby tmavě bílý hustý výtok. Tak jsem zvědavá, co bude dál…
Tak před chvilkou vylezl další kousek…takže to tak asi bude opravdu ta zátka
Zatím stále bez barvy… ![]()
Ahojky tak něco podobnýho už ze mě taky vyteklo v pondělí a i před týdnem v pondělí a pořád čekám kdy to na mě příjde,termín mám 22.6.:-).Doktorka mi řekla,že to může být ta zátka a že jsem na prst otevřená,a zatím furt nic v pondělí jdu zase do poradny tak se uvidí jestli mě ještě pustí domů:-)jinak ať zvládneš ten šťastnej den:-)až příjde.
Moňďas píše:
Ahojky tak něco podobnýho už ze mě taky vyteklo v pondělí a i před týdnem v pondělí a pořád čekám kdy to na mě příjde,termín mám 22.6.:-).Doktorka mi řekla,že to může být ta zátka a že jsem na prst otevřená,a zatím furt nic v pondělí jdu zase do poradny tak se uvidí jestli mě ještě pustí domů:-)jinak ať zvládneš ten šťastnej den:-)až příjde.
Ahojky,
já mam termin 23.6.
A jsem otevřená 1-1,5cm
Ze mě pořád něco leze,ale žánnou barvu…
Tak porodu zdar a držím ti palečky… ![]()
Ahojky, jo jo, je to hlenová zátka
, ale nemusíš se stresovat, pevně to neznamená, že hned porodíš …