Bílej gel nebo hlenová zátka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
973
19.6.10 20:12

Ahojky, jo jo, je to hlenová zátka :-), ale nemusíš se stresovat, pevně to neznamená, že hned porodíš …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
19.6.10 20:12

Ahojky, jo jo, je to hlenová zátka :-), ale nemusíš se stresovat, pevně to neznamená, že hned porodíš …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
19.6.10 21:18

Tak nějak moc mě to nešokovalo…něco už sem o tom slyšela,ale jen jestli to je ono :D Jinak pořád leze po kousíčkách a pořád bez nějaké barvy :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
20.6.10 10:56

ahojky,taky se přidám - u prvního dítěte mi hlenová zátka neodešla vůbec. teď mám termín porodu 19.6 - což už bylo. Ve středu jsem byla u mudr. - hlasila že jsem otevřena na 2 prsty, v patek a v sobotu odeslo tolik hlenu ze bych toho mohla mit snad uz plnou dlan, ruzne zbarveneho - bezbarvy, s krvi, zbarveny do hneda, a ja stale nerodim. Uz aby to bylo.Jen je z toho clovek nervozni. tak drzim pesti at je vse v poradku a prcek rychle venku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
20.6.10 17:54
aninka píše:
ahojky,taky se přidám - u prvního dítěte mi hlenová zátka neodešla vůbec. teď mám termín porodu 19.6 - což už bylo. Ve středu jsem byla u mudr. - hlasila že jsem otevřena na 2 prsty, v patek a v sobotu odeslo tolik hlenu ze bych toho mohla mit snad uz plnou dlan, ruzne zbarveneho - bezbarvy, s krvi, zbarveny do hneda, a ja stale nerodim. Uz aby to bylo.Jen je z toho clovek nervozni. tak drzim pesti at je vse v poradku a prcek rychle venku.

Jé, tak to už budeš mít zachvilku :-) Já mam 1.TP 23.6. v patek jsem měla pravidelné kontrakce po třech minutách a nic…u bych taky ráda porodila :think: Ale takovej extrém hlenu ještě ze mě nevylezl 8-o Tak držím pěstičky, aby si brzo rodila…pak dej vědět :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
20.6.10 19:39

Díky Klovasa :-D, snad to bude už brzy,zatím ještě nic :-(. ale neco se tam chystá,ale to uz bylonekolikrat,uvidime. U prvniho ditka u mě zatka nebyla prozměnu zase žadná, žadné posličky,rovnou kontrakce.Takže i když je to druhý porod, tak stejně je to vše jiné,nové…Zítra dopoledne jsem objednaná na monitor,tak uvidime jestli ho jeste stihnu. Pěkný večer všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
20.6.10 19:52

aninka: u mě se taky něco chystá…v patek jsem mela pravidelne kontrakce po trech minutách kolem hodnoty 100,ale kdyz sem jim rekla, že citim tak dve z peti,tak to neresili…ze to budou posličci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
21.6.10 20:24

Ahojky no dnes jsem byla v poradně a chtěli si mě tam už nechat,že jsem měla pravidelný kontrakce a ještě k tomu vysoký tlak což jsem vždycky měla nízkej,jinak jsem furt otevřená na prst,ale řekla jsem že pojedu ještě dom neměla jsem sebou ani tašku.Pořád mám kontrakce,ale jinak se cejtím v poho tak jsem zvědavá kdy to na mě příjde úplně:-)))třeba to ještě přejde,lepší je být doma než čekat v porodnici třeba dva dny si myslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
22.6.10 10:17

Ahojky,souhlasím se všema je to hlenová zátka,mě odcházela už měsíc před porodem po kouskách,takže jsem ke konci musela nosit i vložky.Jinak to odcházelo po kousíčkách až v den porodu odešel velký kus a hodně i s plodovou vodou…taky přeji rychlý a co nejméně bolestný porod :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
22.6.10 15:38

Děvčátka…dneska mi pan doktor na poradně odloupl schválně děložní obal,aby mi to uspíšil, že to u někoho pomáhá…Nevíte, jak to myslel a popřípadě, jestli Vám to taky nějakej Dr. udělal a za jak dlouho jste porodily???? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
24.6.10 09:37

Ahojky,tak já si myslím,že to je také hlenová zátka.Mě odešla ráno a ten den v noci jsem rodila.Bylo to o 14 dní dřív. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
25.6.10 16:39

Klovasa, tak už mám po porodu a jsem doma. To co ti mudr udělal - se jmenuje Hamiltonův hmat.Nekomu to pomůže rodit hned, nekomu ne. Mě to udělala mudr ve středu, kontrakce jsem začala mít v pondělí, šla jsem na kontrolu,stav od středy nezměněn, tak to udělala znova, že mám přijít později i kvůli natočení monitoru,protože malý spal.Vrátila jsem se za 3 hodiny, kontrakce stejné ale nezesilovaly,tak nás poslala domu.Večer se zasílily,tak jsem se vrátila, byla tam už jiná mudr, znovu provedla hmat a hlásí - bylo to na 2cm, teď je to na 4cm,a šla jsem na porodní sál.:-). Zkus se podívat po netě, jaké s tím mají zkušenosti jiné maminky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
28.6.10 12:25

Ahoj.Mmě ten hmat udělala doktorka ráno a večer jsem rodila.Byla jsem ráda,protože jsem už tři týdny měla šílené kontrakce a všechno mě bolelo. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4228
23.10.11 18:04

Ahoj holky,
opět si k Vám jdu pro radu.Jsme 35+6tt a už podruhé ze mě vyteklo něco nažloutlého.Poprvé včera,dnes znova. Vždy po sexu.Zánět nemám,nebo alespoň myslím.Při sexu vždy partner párkrát ,,ťuknul" do čípku. Po sexu vyteklo sperma…ale ze začátku nažloutlé,při dalším utření už průhledné až bílé…pardon za popis.Pak žlutá tekutina vytekla,když jsem zakašlala…a teď už nic.Žlutá tekutina nijak nezapáchá,uvažovala jsem i o plodovce,ale ta by odtékala asi pořád.Navíc toto se mi stalo pouze po sexu :nevim: .Holky může to být hlenová zátka? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
23.10.11 18:09

Podle popisu to může být hlenovka, bývá bílo žlutá až růžovo červená.. odchází po částech nebo najednou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí