Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já to tak měla, když jsem byla ve stresu nebo v blbě náladě
jako fakt.
@BlueFairy píše:
Já to tak měla, když jsem byla ve stresu nebo v blbě náladějako fakt.
Tak to je blbé, ve stresu jsem dlouhodobě a asi se ho hnedtak nezbavím
Akorát ten orgasmus hezky pomáhal na usnutí, když mě příliš trápily myšlenky, které mě stresují.
@Anonymní píše:
Tak to je blbé, ve stresu jsem dlouhodobě a asi se ho hnedtak nezbavímAkorát ten orgasmus hezky pomáhal na usnutí, když mě příliš trápily myšlenky, které mě stresují.
To nikdy nepochopím. Všem orgasmus pomáhá na usnutí, já jsem po něm absolutně vydrážděná a usnout nemůžu několik hodin ![]()
Napada me cysta…bolelo to pri vsem, pri orgasmu nevic. Jinak nevim..psychika? nemas nejakou kvasinku? spatne umyty vibrator, bazen…
Ahoj, potřebovala bych radu ohledně dost intimního problému. Jsem už nějaký čas sama, takže sexuálně abstinuji a pouze masturbuji, buď rukou nebo vibrátorem na klitoris. Poslední dobou jsem ale začala při orgasmu pociťovat i nepříjemnou bodavou bolest v pochvě, jakoby mě bolel čípek.
Nevíte někdo, čím to může být? Nedělám to nijak často, dovnitř nic nestrkám, poslední dobou nemám ani moc nějaké představy, spíš jen mechanicky upouštím páru, abych nebyla protivná a popudlivá
Jinak žádné problémy nemám, cyklus je pravidelný, menstruaci běžné síly (mívala jsem i silnější a delší), žádné špinění mimo cyklus, jen se mi trochu zhoršily menstruační bolesti, ale nic zásadního, jen že dřív jsem ani nevěděla, že jsem to dostala a ted jsem ty prvni dva dny trochu obolavělá, vadí mi dlouhé stání.
Rodila jsem vaginálně a žádná rozsáhlá poranění, jen na hrázi, uvnitř vůbec, mám dva roky od porodu.
Vím, že křišťálovou kouli tu nikdo nemá, ale třeba jste některá též zažila a příčinu zjistila.
dík