Hodně dlouhý cyklus

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
133
4.3.15 08:54

hodně dlouhý ciklus

Ahoj děvčata, mám hrozně dlouhej ciklus, dneska je to 46 dní a nic, minule 42dní. Je to tak o té doby co jsem si nechala vyndat tělísko kvůli bolestem(doktor mě vyšetřil i utz) a vše bylo jak má. před tělískem jsem měla ciklus normálně těch 32dní. Občas mě i pobolívá podbřišek jako bych ro už mměla dostat ale nic, další den zase nic nebolí. HA brát nechci a nechci ani abych chodila na gyndu jen pro injekce. Nemáte s tím někdo zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4829
4.3.15 09:00

cyklus

@Nancynka píše:
Ahoj děvčata, mám hrozně dlouhej ciklus, dneska je to 46 dní a nic, minule 42dní. Je to tak o té doby co jsem si nechala vyndat tělísko kvůli bolestem(doktor mě vyšetřil i utz) a vše bylo jak má. před tělískem jsem měla ciklus normálně těch 32dní. Občas mě i pobolívá podbřišek jako bych ro už mměla dostat ale nic, další den zase nic nebolí. HA brát nechci a nechci ani abych chodila na gyndu jen pro injekce. Nemáte s tím někdo zkušenosti?

Může se stát, že po vysazení antikoncepce se cyklus rozhodí. Někomu to trvá třeba i rok, než se zas cyklus srovná.
Můžeš zkusit pomoct tomu bylinkami nebo nějakými bylinnými přípravky typu Gynex, pokud to nechceš řešit Agolutinem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
4.3.15 09:40

@Nancynka Ahoj,pomáhá odvar z majoránky. Do většího hrnku si dej dvě větší lžíce, udělej čaj. Do týdne to dostaneš. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
4.3.15 14:43

Děkuji vyzkouším:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
29.10.18 17:10

Ahoj i já se hlásím s dlouhými cikly, dřív jsem to měla po 32 dnech a od té doby co jsem měla delší gyn.problemy to dostanu třeba po 46 dnech :nevim:
Beru na to teď nějaké homeopatika , tak snad se to brzy srovná .
Myslíte , že to má třeba negativní vliv na otěhotnění ? Rádi bychom další miminko a to nekonečné čekání na to kdy konečně přijde menstruace je děsný :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí