Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj děvčata, mám hrozně dlouhej ciklus, dneska je to 46 dní a nic, minule 42dní. Je to tak o té doby co jsem si nechala vyndat tělísko kvůli bolestem(doktor mě vyšetřil i utz) a vše bylo jak má. před tělískem jsem měla ciklus normálně těch 32dní. Občas mě i pobolívá podbřišek jako bych ro už mměla dostat ale nic, další den zase nic nebolí. HA brát nechci a nechci ani abych chodila na gyndu jen pro injekce. Nemáte s tím někdo zkušenosti?
@Nancynka píše:
Ahoj děvčata, mám hrozně dlouhej ciklus, dneska je to 46 dní a nic, minule 42dní. Je to tak o té doby co jsem si nechala vyndat tělísko kvůli bolestem(doktor mě vyšetřil i utz) a vše bylo jak má. před tělískem jsem měla ciklus normálně těch 32dní. Občas mě i pobolívá podbřišek jako bych ro už mměla dostat ale nic, další den zase nic nebolí. HA brát nechci a nechci ani abych chodila na gyndu jen pro injekce. Nemáte s tím někdo zkušenosti?
Může se stát, že po vysazení antikoncepce se cyklus rozhodí. Někomu to trvá třeba i rok, než se zas cyklus srovná.
Můžeš zkusit pomoct tomu bylinkami nebo nějakými bylinnými přípravky typu Gynex, pokud to nechceš řešit Agolutinem.
@Nancynka Ahoj,pomáhá odvar z majoránky. Do většího hrnku si dej dvě větší lžíce, udělej čaj. Do týdne to dostaneš. ![]()
Ahoj i já se hlásím s dlouhými cikly, dřív jsem to měla po 32 dnech a od té doby co jsem měla delší gyn.problemy to dostanu třeba po 46 dnech ![]()
Beru na to teď nějaké homeopatika , tak snad se to brzy srovná .
Myslíte , že to má třeba negativní vliv na otěhotnění ? Rádi bychom další miminko a to nekonečné čekání na to kdy konečně přijde menstruace je děsný ![]()