Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Krásný večer všem, chtěla bych se Vás na něco zeptat… Již pár měsíců nejsem panna a pohlavní styk mě bolí, nebolí to na začátku, bolí to vzadu. Pohlavní styk mi je nepříjemný a nerada ho dělám. Na gynekologii mi dr. řekl, že mám vše jak podle učebnice, tedy vše v pořádku, takže nevím čím to může být. Vlhká dostatečně jsem, používáme raději i lubrikant, ale i přesto to bolí, jsem i uvolněná.. Nemáte někdo z Vás nějaké zkušenosti? nebo něco co by mohlo pomoct?
Není přítel na délku dost vyvinutý? Že by pomohlo tolik nedorážet, prostě nesnažit se ho tam nacpat celého?
Tak zkuste změnit polohu..ono to chvili u nekoho trva..mela jsem to same, ale časem to přešlo, ale musíte zkouset, hlavne bych mu to rekla, protoze kdyz te to nebavi, tak je to na nic..😔 ![]()
Zdravím, taky bych se chtěla poradit.
Cca týden nazpátek mě strašně „svědilo“ až pálilo tam dole. A dneska jsme s přítelem chtěli udělat krásnou chvilku. Když jsem byla na zádech tak když ve mě mělcca 3 cm tak mě to začalo neskutečně štípat až pálit a když jsme zkoušeli zezadu tak to tam ani nešlo dát.
Můj 1 sex to nebyl, tak chci zjistit jestli to není jen nějaké období nebo by mohlo jít o něco závažnějšího, nechci hned vypisovat doktorce a pak zjistit že je vše dobré.