Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Co za priznaky ma tupa bolest pod pravou lopatkou, bolest patere od lopatky pres krcni pater az do hlavy a sviravi bolest hrudniku s navali tepla
Rekla bych skriplej nerv…chce to rozmasirovat. Pokud nepomuze tak sup k mudr ![]()
Taky bych rekla skriplej nerv. Bud dr nebo jit k fyzioterapeutovi at to rozmasiruje. Ted sem resila to same.
@elle21 píše:
Pochybuju, že je tu dr.Haus,šla bych k lékaři.
Dr Hause by rekl, ze to je Lupus ![]()
Ja bych tedy rekl „vem si ibuprofen“, lec po internetu tezko hodnotit. Kolik ti je, jinak zdrava?
Nezjistuji to peosebe kamarad jede v kamionu a zeptal se mne jwsrli nevim co to muze byt a nemuze si zavolat sanitu protoze jw v zahranici a ma u sebe nelegalne pistol
@Babylu1 píše:
Nezjistuji to peosebe kamarad jede v kamionu a zeptal se mne jwsrli nevim co to muze byt a nemuze si zavolat sanitu protoze jw v zahranici a ma u sebe nelegalne pistol
@Babylu1 píše:
@Babylu1 píše:
@eumedon píše:
no jen se smějte
tohle se i v reálu občas stává, že někdo zavolá, odmítne přijít, třebas jej ani neznáme / nebo známe /, požaduje přes telefon okamžitou konsultaci a ujištění že „dobrý“ a pak se zlobí že to po telefonu nelze…
no fakt…a nevysvětlíte to ani zaboha
@Pudloslava píše:
Ja bych tedy rekl „vem si ibuprofen“, lec po internetu tezko hodnotit. Kolik ti je, jinak zdrava?
joo takhle nám jeden chladil hrudník, chladil hadrem / starší nemocný obezní pán/…pálilo jej to na hrudi jak fras
k doktoroj nešel, bo čekal že to vychladí
a třetí den slavně skonal na STEMi IM
někdy dojdou s naprostou blbinou, typu 4 mm tukové hrudky v kůži na krku 6 měsíců trvající
a jindy si zase chladí infarkt
![]()
/ ale ne ti stejní, pravda /
zakladatelko jestli jde o kamionáka a tzn asi kuřáka, nadváha, stresuje se a tak, tak to může mít i od srdce, více mu nikdo takto neřekne a neporadí…měl by zajít někam, zdraví je jen jedno
Tak doktor Haus nejsem ale klasicky skříplej nerv. Trefit by ho nemělo. Teda pokud nepoužije tu zbran. At si v zahraničí koupí neco na bolest. Jinak musí mít pojištění do zahraničí tak může klidně do nějaké nemocnice a tak mu musí pomoct.