Bolest prsou a svědění

Anonymní
18.1.24 21:35

Bolest prsou a svědění

Dobrý den, chci se zeptat, jestli máte někdo zkušenost s neustálým svěděním prsou, hlavně v oblasti dvorců na obou prsou. Prsa mě navíc dost bolí na dotek, nebo když např. ležím na břiše. Kůže v oblasti dvorců je suchá, mazání mastičkou (mazu cytovitalem) pomůže jen chvilkově, někdy vůbec.
Přemýšlím jestli se o tom zmínit své doktorce, abych nebyla za simulanta nebo za hysterku, která přehání.
Je to už ale dost nepříjemné a už to trvá třetí týden.
Máte někdo zkušenost s něčím podobným? A co Vám bylo? :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35928
18.1.24 21:46
@Anonymní píše:
Dobrý den, chci se zeptat, jestli máte někdo zkušenost s neustálým svěděním prsou, hlavně v oblasti dvorců na obou prsou. Prsa mě navíc dost bolí na dotek, nebo když např. ležím na břiše. Kůže v oblasti dvorců je suchá, mazání mastičkou (mazu cytovitalem) pomůže jen chvilkově, někdy vůbec.
Přemýšlím jestli se o tom zmínit své doktorce, abych nebyla za simulanta nebo za hysterku, která přehání.
Je to už ale dost nepříjemné a už to trvá třetí týden.
Máte někdo zkušenost s něčím podobným? A co Vám bylo? :(

Co používáš za prášek a aviváž?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
WENDOOLCA
18.1.24 22:12

Mam to dlouho, to svedeni hlavne kolem ovulace. Bolest hlavne behem pms, ale jindy taky, to min. Svedeni nevim, cim to je. Bolest pricitam zmenam prsni tkane s vekem. Kojila jsem skoro 4 roky v kuse, tandem, to prsa zmdnilo. Svedeniale zacalo cca 7 let pozdeji. Na utz chodim od 25 kazdy rok. Prohmat sama delam kazdy mesic. Prsa mam v pohode, takovy akorat velky, presto svedi a boli.

• Citovat
  • Upravit
21311
18.1.24 22:48

Zní to jako plíseň, šla bych k dr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
22.6.24 15:46

Dobry den.Jak to u vas prosim dopadlo? Mam neco podobneho.kuji

• načítám...