Nemám čich

Dariela99
18.1.24 20:27

Nemám čich

Ahoj, mám takový problém a chtěla bych se poradit jestli to někdo nemá podobně, jestli se to dá řešit apod.
Už od mala mám problém s čichem, co si pamatuju tak jsem vlastně nikdy necítila vůni prostě nic.. Nějak jsem tomu nevěnovala pozornost, ale poslední dobou nad tím pořád přemýšlím.
Oba rodiče nemají s čichem žádný problém..
Může to být něco vazneho? Da se s tim neco delat? Ma vubec cenu navstivit lekare? Pokud tu bude nekdo, kdo by mi s tim poradil budu moc ráda.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16437
18.1.24 20:28
@Dariela99 píše:
Ahoj, mám takový problém a chtěla bych se poradit jestli to někdo nemá podobně, jestli se to dá řešit apod.
Už od mala mám problém s čichem, co si pamatuju tak jsem vlastně nikdy necítila vůni prostě nic.. Nějak jsem tomu nevěnovala pozornost, ale poslední dobou nad tím pořád přemýšlím.
Může to být něco vazneho? Da se s tim neco delat? Ma vubec cenu navstivit lekare? Pokud tu bude nekdo, kdo by mi s tim poradil budu moc ráda.

Netuším, ale co zkusit ORL? Konzultace s obvodním lékařem a kdyžtak ORL asi třeba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
18.1.24 20:45

Moje tchýně a sestra taky nic necítí. Sestra má teda epilepsii. Tak nevím, jestli to nemůže být souvislost k tomu. Prostě obě vůbec nic necítí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12655
19.1.24 07:12
@Dariela99 píše:
Může to být něco vazneho? Da se s tim neco delat? Ma vubec cenu navstivit lekare? Pokud tu bude nekdo, kdo by mi s tim poradil budu moc ráda.

Tys nevenovala pozornost tomu, ze nic necitis? Ze necitis vune, smrady? To bych teda resila uz od mala a vadilo by mi to hodne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dariela99
19.1.24 17:49
@lilith1 píše:
Tys nevenovala pozornost tomu, ze nic necitis? Ze necitis vune, smrady? To bych teda resila uz od mala a vadilo by mi to hodne.

Bohužel ne, jelikoz to mam od mala tak mi to prislo „normální“.. Nevím právě zda to nějak řešit jestli se s tím vůbec dá něco dělat atd.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex