Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Se zánětem prsu se chodí na gyndu. Nechceš ale nejdřív zkusit obklad z tvarohu? Jestli máš teplotu tak si vem paralen. Já bych s tím na pohotovost nechodila. Teda pokud nemáš 40tky horečky a není ti fakt zle.
Na pohotovost, protože tě bolí prso??? ![]()
Tak snad stačí zítra k doktorovi, ne?
@Anonymní píše:
Ahoj, od pátku mě bolí prso, nejdříve jsem si myslela že to mám z fyzické námahy ale dneska ráno to vypadá na zánět.
Nekojím, děti nemám tak nevím jak je to možné, nevím jestli to může být po potratu nebo po covidu.
Chci jít na pohotovost, mám jít na gynekolii nebo na chirurgii?
Děkuji
Jak to vypada dnes rano? Proc jsi usoudila, ze jde o zanet?
Nepodceňuj to zakladatelko ty ani ostatní. Měla jsem podobný problém a vyklubala se z toho dost zákeřná forma rakoviny. Dej vědět, jak to dopadlo.
@Anonymní píše:
Nepodceňuj to zakladatelko ty ani ostatní. Měla jsem podobný problém a vyklubala se z toho dost zákeřná forma rakoviny. Dej vědět, jak to dopadlo.
Tak doted nenapsala, co ji vlastne je. Jestli ji jen boli prs, bez cehokoli jineho, tak to nebude ani rakovina ani zanet prsu, ale zablokovany zebra… proto jsem chtela upresneni… ale bohuzel.
@mroe Mně na začátku to prso ani nebolelo, jen jsem měla pocit jako u zánětu při kojení. Když to bolet začalo, bylo už skoro pozdě. Zánětlivá rakovina prsu.
@Anonymní píše:
@mroe Mně na začátku to prso ani nebolelo, jen jsem měla pocit jako u zánětu při kojení. Když to bolet začalo, bylo už skoro pozdě. Zánětlivá rakovina prsu.
No prave, rakovina vetsinou neboli. Ale ona bolest uvadi jako jediny priznak, coz zrovna u rakoviny ani zanetu prsu neni.
@mroe Ta moje mrcha nemá prakticky žádné příznaky, až je pozdě. A ta bolest tam je.
@Anonymní píše:
@mroe Ta moje mrcha nemá prakticky žádné příznaky, až je pozdě. A ta bolest tam je.
Ale neni jediny priznak, to zas nerikej, to neni pravda.
@mroe Nevim. Prostě jsem cítila, že je „něco“ jinak. A když to začalo bolet a bylo vidět na ultrazvuku, tak už bylo skoro pozdě. ![]()
@Anonymní píše:
@mroe Nevim. Prostě jsem cítila, že je „něco“ jinak. A když to začalo bolet a bylo vidět na ultrazvuku, tak už bylo skoro pozdě.
tak ta máš špatnou a bolestivou zkušenost
,
ale furt to není důvod, aby zakladatelka šla v neděli na pohotovost, když ji prs bolí od pátku - to určitě do pondělí do rána počkalo
@stinga To ano, do pracovního dne to počká. A stejně nám nepíše, jak to dopadlo.
Ahoj, od pátku mě bolí prso, nejdříve jsem si myslela že to mám z fyzické námahy ale dneska ráno to vypadá na zánět.
Nekojím, děti nemám tak nevím jak je to možné, nevím jestli to může být po potratu nebo po covidu.
Chci jít na pohotovost, mám jít na gynekolii nebo na chirurgii?
Děkuji