Bolest prsu, pohotovost

Anonymní
27.3.22 09:55

Bolest prsu, pohotovost

Ahoj, od pátku mě bolí prso, nejdříve jsem si myslela že to mám z fyzické námahy ale dneska ráno to vypadá na zánět.
Nekojím, děti nemám tak nevím jak je to možné, nevím jestli to může být po potratu nebo po covidu.
Chci jít na pohotovost, mám jít na gynekolii nebo na chirurgii?
 Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9293
27.3.22 10:05

Se zánětem prsu se chodí na gyndu. Nechceš ale nejdřív zkusit obklad z tvarohu? Jestli máš teplotu tak si vem paralen. Já bych s tím na pohotovost nechodila. Teda pokud nemáš 40tky horečky a není ti fakt zle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6061
27.3.22 10:46

Na pohotovost, protože tě bolí prso??? 8o
Tak snad stačí zítra k doktorovi, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35331
27.3.22 11:12
@Anonymní píše:
Ahoj, od pátku mě bolí prso, nejdříve jsem si myslela že to mám z fyzické námahy ale dneska ráno to vypadá na zánět.
Nekojím, děti nemám tak nevím jak je to možné, nevím jestli to může být po potratu nebo po covidu.
Chci jít na pohotovost, mám jít na gynekolii nebo na chirurgii?
Děkuji

Jak to vypada dnes rano? Proc jsi usoudila, ze jde o zanet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17388
27.3.22 13:10

A proč jsi nešla k MUDr. před víkendem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3549
28.3.22 10:20

Mně nesedla antikoncepce a bolely mě prsa. Nemáš novou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.3.22 12:40

Nepodceňuj to zakladatelko ty ani ostatní. Měla jsem podobný problém a vyklubala se z toho dost zákeřná forma rakoviny. Dej vědět, jak to dopadlo.

• Citovat
  • Upravit
35331
28.3.22 12:42
@Anonymní píše:
Nepodceňuj to zakladatelko ty ani ostatní. Měla jsem podobný problém a vyklubala se z toho dost zákeřná forma rakoviny. Dej vědět, jak to dopadlo.

Tak doted nenapsala, co ji vlastne je. Jestli ji jen boli prs, bez cehokoli jineho, tak to nebude ani rakovina ani zanet prsu, ale zablokovany zebra… proto jsem chtela upresneni… ale bohuzel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.3.22 18:20

@mroe Mně na začátku to prso ani nebolelo, jen jsem měla pocit jako u zánětu při kojení. Když to bolet začalo, bylo už skoro pozdě. Zánětlivá rakovina prsu.

• Citovat
  • Upravit
35331
28.3.22 18:36
@Anonymní píše:
@mroe Mně na začátku to prso ani nebolelo, jen jsem měla pocit jako u zánětu při kojení. Když to bolet začalo, bylo už skoro pozdě. Zánětlivá rakovina prsu.

No prave, rakovina vetsinou neboli. Ale ona bolest uvadi jako jediny priznak, coz zrovna u rakoviny ani zanetu prsu neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.3.22 14:45

@mroe Ta moje mrcha nemá prakticky žádné příznaky, až je pozdě. A ta bolest tam je.

• Citovat
  • Upravit
35331
29.3.22 16:08
@Anonymní píše:
@mroe Ta moje mrcha nemá prakticky žádné příznaky, až je pozdě. A ta bolest tam je.

Ale neni jediny priznak, to zas nerikej, to neni pravda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.3.22 22:08

@mroe Nevim. Prostě jsem cítila, že je „něco“ jinak. A když to začalo bolet a bylo vidět na ultrazvuku, tak už bylo skoro pozdě. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
76989
29.3.22 22:14
@Anonymní píše:
@mroe Nevim. Prostě jsem cítila, že je „něco“ jinak. A když to začalo bolet a bylo vidět na ultrazvuku, tak už bylo skoro pozdě. :nevim:

tak ta máš špatnou a bolestivou zkušenost :hug:,
ale furt to není důvod, aby zakladatelka šla v neděli na pohotovost, když ji prs bolí od pátku - to určitě do pondělí do rána počkalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.3.22 12:15

@stinga To ano, do pracovního dne to počká. A stejně nám nepíše, jak to dopadlo.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex