Bolest půlky obličeje

1867
5.12.11 07:23

Bolest půlky obličeje

Dobrý den,
jsem 4 měsíce po porodu a kojím. Už několik dnů mě bolí půlka obličeje ( horní a dolní čelist a střílí to až do ucha a do čela) Přes den to vždy šlo a v noci se to zhoršovalo. Poslední dny mě to už bolí i přes den. Bojím se něco brát, ale s mimnkem a bolestí to taky moc nejde. Nevím, jestli mám jít na neurologii, ušní nebo k zubaři. Mohl by to být zánět trojklanného nervu, ale netroufám se takto diagnostikovat. poraďte prosím, jestli s tím máte zkušenost.
Děkuji.

Příspěvek upraven 05.12.11 v 07:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
486
5.12.11 07:26

Určitě bych zyšla k obvodnímu ten uvidí pokud to nepřechází s zhoršuje tak bych neváhala ať nedostaneš zánět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
5.12.11 07:43

Takto to vypadá na zánět rojklanného nervu,ev. bolest zubu.Určitě zajdi k lékaři,obě věci jsou takový,že sami nepřejdou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
5.12.11 07:45

Ahojky, já to měla po porodu taky a trvalo to cca 3 měsíce. byla to hrůza, vůbec jsem si miminka neužívala a byla furt v bolestech. Nejdřív to bylo podezření na trojklanný nerv, pak na slinné žlázy a atd atd atd atd :roll: No co ti budu povídat byla jsem uplně hotová. prošla jsem zubařema, neurologem, ORL, ultrazvuk a závěr? antibiotika, jednou teplej obklad jednou studenej obklad. Pak to z ničeho nic přišlo a já stále nevim co to teda bylo. Každopádně bolesti takové, že manžel málem volal záchranku,ale pak se vzchopil a do špitálu mě odvezl sám. bolesti hrozné a nikomu to nepřeju. K doktorovi si zajdi určitě, snad přijdou na to co ti je :kytka: :kytka: a pomůžou. Já se jen modlim aby se to už nikdy nevrátilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1867
5.12.11 09:05

Asi mě ten doktor nemine. Mám to trochu komlikiované. Po přestěhování jsem si ještě nenašla obvoďáka a původního mám 30 km daleko. Cestování s mimen po doktorech je na nic, ale už se to nedá vydržet, budu to muset vyřešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
5.12.11 09:37

Materinko - ono si asi všechny 3 stejně budeš msuet oběhnout, aby se to vyloučilo. Mi se to taky stává a mám to od bloklé krční páteře, případně ztuhlých šíjových svalů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
5.12.11 09:58

Ahoj, já docela trpím na opary v nosní dírce a takhle to vždycky začíná. Bolí mě půlka obličeje,sanice a kolikrát i zuby. Ale taky to může být od zubu…nebo od ucha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43032
5.12.11 14:04

Asi ta neuralgie. Je to svine, doporucuji jit na neurologii co nejdrive a nebranit se lekum proti bolesti. Tady je hrdinstvi vyslovene nerozumne, stava se, ze si mozek bolest „zapamatuje“ a pak to boli, ikdyz uz neni co by melo bolet.
Zubni a ORL taky nebude od veci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1867
6.12.11 07:34

Tak jsem včera zvládla obvoďáka a ušní. Tam jsem strávila s miminkem 4 hodiny :,( Až poslední paní, co byla přede mnou, mě pustila. Dvakrát jsem tam musela nakojit.Tohle je právě ten problém. Sehnat si hlídání pro kojené mimčo, když nevím, kolik času tam strávím, je utopie. Na ušním na nic nepřišli.Na zubním jsem byla před měsícem. Ale dr-ušař mi říkal, že to opravdu může být od krční páteře. Nebylo by divu: pořád nosím malého, prsa mám teď nejmíň šestky a při kojení, je člověk také pořád ve stejné poloze. Asi je to mé zbožné přání, protože obvoďák říkal, že léky na zánět trojklanného nervu se neslučují s kojením:-(.
Tak uvidíme, kam mě pošle.
Pěkné adventní dny :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1867
6.12.11 07:37

Pro PCE

Teď jsem si toho teprve všimla :lol: Gratulace veliká a moc přeju štěstíčko, ať to dobře dopadne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1764
6.12.11 13:02

Na zánět trojklanného nervu mám přírodní krém, kdyby jsi chtěla pisni!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí