Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Já jsem něco podobného měla minulý rok, ale bylo to opravdu svalové. Mast mi sice nepomohla, zato léky na svalové bolesti a křeče ano. Ale ty jsou jen na předpis. Zkus si nasadit nejvyšší možnou dávku hořčíku.
Může to být i od zad.
Pokud se to nezlepší, tak asi neurolog.
Ja bych zasla k dobremu fyzioterapeutovi. Tam clovek dostane termin tak nejak nejschopnej ze vsech zarizeni, mi prijde.
V první řadě bych ho poprosila o rentgen. Zažila jsem v rodině, že se z toho vyklubal nádor kosti. Naštěstí nezhoubný.
Šla bych s tím spíš k otropedovi. Kromě plotének to může být třeba i artróza. Běžně mě od kyčle bolí i celý stehenní sval až ke kolenu nebo jen samotné koleno. Někdy to tak mám několik měsíců, pak to odezní a pak mě třeba bolí víc bok stehna.
U ploténky to bývá spíš necitlivost nebo brnění a jiné podobné pocity v noze.
@Amassakoul píše: Více
U ploténky tě taky bolí stehno nebo lýtko.
Dobrý den,
nemá někdo podobnou zkušenost. Mela jsem před dvěmi měsíci bolest stehna bez námahy, byla to tupá silná bolest a přestala asi po pár dnech, ted se mi ta bolest objevila znovu a boli už asi týden. Boli to i v klidu, i vecer, boli stehno zepředu, lehce někdy kyčel či holeň, ale víceméně nejvíce stehno. Taková tupá bolest vevnitř. Doktor mi říkal, ať to mazu, že to bude svalové, ale teda nepomáhá to. Mam strach, jestli to nemůže být něco vážného a přemýšlím co ted s tim a k jakému doktoru se vydat.. Nemela jste některá podobný problém?