Bolest třísel po prstění

Anonymní
28.11.16 20:09

Bolest třísel po prstění

Ahoj, rada vas ctu, ale nemam moc odvahu zde diskutovat.Deti jeste nemam, ale rada bych. Jenze timhle stylem se k nim nikdy nedopracuju.
Mozna nektera budete znat radu na me problemy. Zkousela jsem hledat na internetu, ale mozna jsem zadala spatne indicie, ze jsem nic nenasla.

1. pritel me v sobotu prstil.Od te doby me boli kost u trisel. Nemuzu se ji ani dotknout. Rikam si, jestli ta kost neni namozena.Da se s tim neco udelat? Mazani? Prasky asi ne.

2. v jedne diskusi jste na stazenost nektere doporucovaly Aniball. Koupila jsem si ho a prijde mi, ze to byly jen vyhozene penize, nikdy jsem ho nezavedla a ze zkousim tydny usilovne.Ale pritel se do me dostane nekdy na dva prsty.Asi se neumim moc uvolnit, jsem i sucha, mame oral, ale i lubrikant na vodni bazi.Zni to blbe, ale da se to nacvicit, abych nebyla stazena? Gynekolozka se usmala a rekla, ze jsem zdrava, tak co zaclanim. Koupila jsem si i vibrator.Asi hodne osobni, ale jak jste zacinaly vy? Jak jste to odbouraly? Dekuju vam moc. A nejsem pubos, blizim se k tricitce.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2550
28.11.16 20:24

Aniball je pomůcka pro snažší porod, na „stažení“ při sexu to asi moc nebude… Jinak - z prstění by tě tříslo bolet nemělo, to spíš bude jiný problém…
Jinak - pokud se sama moc neznáš, tak ani vibrátor nepomůže… to stažení je většinou z psychologického důvodu, takže se to chce poznat a objevovat, co ti vlastně vyhovuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
28.11.16 20:30

Dělala ti kultivaci? Můžeš mít klidně zánět, který se pozná jen kultivací. Ale tohle vypadá spíš na psychický problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
28.11.16 20:32

Máš jistě vaginismus-stažené svaly pánevního dna..na to je dobré cvičení Ludmily Mojžíšové…vyhledej v okolí fyzio, co to cvičí…a ten vibrátor není špatný, mě ho také gynekoložka na to roztahování doporučovala ;) každopádně chce to, aby jsi byla opravdu uvolněná, takže je potřeba, aby tě přítel pořádně navnadil…a pak byl opatrný…každopádně je to hlavně psychické a to je potřeba odbourat…zkus třeba metodu ruš. klidně mi napiš do zprávy a já ti napíšu víc ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
28.11.16 21:40
@Anonymní píše:
Ahoj, rada vas ctu, ale nemam moc odvahu zde diskutovat.Deti jeste nemam, ale rada bych. Jenze timhle stylem se k nim nikdy nedopracuju.
Mozna nektera budete znat radu na me problemy. Zkousela jsem hledat na internetu, ale mozna jsem zadala spatne indicie, ze jsem nic nenasla.

1. pritel me v sobotu prstil.Od te doby me boli kost u trisel. Nemuzu se ji ani dotknout. Rikam si, jestli ta kost neni namozena.Da se s tim neco udelat? Mazani? Prasky asi ne.

2. v jedne diskusi jste na stazenost nektere doporucovaly Aniball. Koupila jsem si ho a prijde mi, ze to byly jen vyhozene penize, nikdy jsem ho nezavedla a ze zkousim tydny usilovne.Ale pritel se do me dostane nekdy na dva prsty.Asi se neumim moc uvolnit, jsem i sucha, mame oral, ale i lubrikant na vodni bazi.Zni to blbe, ale da se to nacvicit, abych nebyla stazena? Gynekolozka se usmala a rekla, ze jsem zdrava, tak co zaclanim. Koupila jsem si i vibrator.Asi hodne osobni, ale jak jste zacinaly vy? Jak jste to odbouraly? Dekuju vam moc. A nejsem pubos, blizim se k tricitce.

obávám se, že jako nerodičku tě bolí stydká kost spíše z toho anibalu. Já mu teda nefandím ani u těhulí. Ale tebe, co jsme pochopila, trápí suchost při sexu, možná i vaginismus? To je ti anibal na houby, nepředpokládám, že by tě vzrušil a uvolnil. Naopak, je to dost násilné :think:
A rada? ty musíš vědět, co je ti při sexu příjemné, které praktiky máš ráda a vzruší tě. Případně jestli mají tvé potíže hlubší psychologický původ, je na místě konzultace se sexuologem či psychologem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.11.16 22:22

Mozna pomale zkouseni vibrátorem, kde by bylo hodne gelu by po case (třeba dvou intenzivnich týdnech) pomohlo.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa