Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Aniball je pomůcka pro snažší porod, na „stažení“ při sexu to asi moc nebude… Jinak - z prstění by tě tříslo bolet nemělo, to spíš bude jiný problém…
Jinak - pokud se sama moc neznáš, tak ani vibrátor nepomůže… to stažení je většinou z psychologického důvodu, takže se to chce poznat a objevovat, co ti vlastně vyhovuje…
Dělala ti kultivaci? Můžeš mít klidně zánět, který se pozná jen kultivací. Ale tohle vypadá spíš na psychický problém
Máš jistě vaginismus-stažené svaly pánevního dna..na to je dobré cvičení Ludmily Mojžíšové…vyhledej v okolí fyzio, co to cvičí…a ten vibrátor není špatný, mě ho také gynekoložka na to roztahování doporučovala
každopádně chce to, aby jsi byla opravdu uvolněná, takže je potřeba, aby tě přítel pořádně navnadil…a pak byl opatrný…každopádně je to hlavně psychické a to je potřeba odbourat…zkus třeba metodu ruš. klidně mi napiš do zprávy a já ti napíšu víc ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, rada vas ctu, ale nemam moc odvahu zde diskutovat.Deti jeste nemam, ale rada bych. Jenze timhle stylem se k nim nikdy nedopracuju.
Mozna nektera budete znat radu na me problemy. Zkousela jsem hledat na internetu, ale mozna jsem zadala spatne indicie, ze jsem nic nenasla.1. pritel me v sobotu prstil.Od te doby me boli kost u trisel. Nemuzu se ji ani dotknout. Rikam si, jestli ta kost neni namozena.Da se s tim neco udelat? Mazani? Prasky asi ne.
2. v jedne diskusi jste na stazenost nektere doporucovaly Aniball. Koupila jsem si ho a prijde mi, ze to byly jen vyhozene penize, nikdy jsem ho nezavedla a ze zkousim tydny usilovne.Ale pritel se do me dostane nekdy na dva prsty.Asi se neumim moc uvolnit, jsem i sucha, mame oral, ale i lubrikant na vodni bazi.Zni to blbe, ale da se to nacvicit, abych nebyla stazena? Gynekolozka se usmala a rekla, ze jsem zdrava, tak co zaclanim. Koupila jsem si i vibrator.Asi hodne osobni, ale jak jste zacinaly vy? Jak jste to odbouraly? Dekuju vam moc. A nejsem pubos, blizim se k tricitce.
obávám se, že jako nerodičku tě bolí stydká kost spíše z toho anibalu. Já mu teda nefandím ani u těhulí. Ale tebe, co jsme pochopila, trápí suchost při sexu, možná i vaginismus? To je ti anibal na houby, nepředpokládám, že by tě vzrušil a uvolnil. Naopak, je to dost násilné ![]()
A rada? ty musíš vědět, co je ti při sexu příjemné, které praktiky máš ráda a vzruší tě. Případně jestli mají tvé potíže hlubší psychologický původ, je na místě konzultace se sexuologem či psychologem.
Mozna pomale zkouseni vibrátorem, kde by bylo hodne gelu by po case (třeba dvou intenzivnich týdnech) pomohlo.
Ahoj, rada vas ctu, ale nemam moc odvahu zde diskutovat.Deti jeste nemam, ale rada bych. Jenze timhle stylem se k nim nikdy nedopracuju.
Mozna nektera budete znat radu na me problemy. Zkousela jsem hledat na internetu, ale mozna jsem zadala spatne indicie, ze jsem nic nenasla.
1. pritel me v sobotu prstil.Od te doby me boli kost u trisel. Nemuzu se ji ani dotknout. Rikam si, jestli ta kost neni namozena.Da se s tim neco udelat? Mazani? Prasky asi ne.
2. v jedne diskusi jste na stazenost nektere doporucovaly Aniball. Koupila jsem si ho a prijde mi, ze to byly jen vyhozene penize, nikdy jsem ho nezavedla a ze zkousim tydny usilovne.Ale pritel se do me dostane nekdy na dva prsty.Asi se neumim moc uvolnit, jsem i sucha, mame oral, ale i lubrikant na vodni bazi.Zni to blbe, ale da se to nacvicit, abych nebyla stazena? Gynekolozka se usmala a rekla, ze jsem zdrava, tak co zaclanim. Koupila jsem si i vibrator.Asi hodne osobni, ale jak jste zacinaly vy? Jak jste to odbouraly? Dekuju vam moc. A nejsem pubos, blizim se k tricitce.