Gynex - menstruace

2450
24.11.16 06:32

Gynex menstruace

Ahoj holky, na tohle tema je tu hodne diskuzi, ale nikde jsem nenasla odpoved. Zajimali by me vase zkusenosti s tim za jak dlouho se vam zpravidelnila MS pri uzivani Gynexu? Pred antikoncepci jsem mela pravidelnou MS, po uzivani antikoncepce Lunafem mi MS sice naskocila ale mam cykly i 48 az 68 dni. Je to des. A to neberu antikoncepci uz rok. Zkousela jsem pit i kontryhelovy caj sypany ale nepravidelne a k nicemu to nebylo. Gynekolog se me ptal jestli to chci resit, samozdrejme by me dal hormony ale to nechci…rikal ze do 3mesicu po vysazeni HA se to vetsinou srovna, ale jsou pry i vyjimky kdy to trva i rok. Podle diskuzi tady to ale zas takova vyjimka neni :roll: Zkousim tedy gynex hodne jsem tu cetla ze vam pomohl. Uzivam zatim jen tyden, 3×denne po 6kapkach. Prvni dny me naskocilo akce-bolaky a taky se objevilo spineni. Aspon ale vim, ze se neco deje.. :pankac: o mimi se nesnazime, nechavame tomu volnej prubeh teprve mesic takze nepatrim mezi ty snazilky. Spis me stve ta MS. :nevim: budu vdecna za kazdou odpoved! :hug: je mi 26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9675
24.11.16 06:46

@Renca8 Mě se poprvé MS srovnala asi po 14ti dnech a pak 3× MS pomalu na minutu přesně tak jsem gynex nebrala a zase nic 3-4měsíce začala jsem brát gynex MS stejně nepříšla ani nemohla otěhotněla jsem a to jsem neměla MS 5měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9505
24.11.16 06:48

Nevím, zda jsi příznivcem homeopatik, ale já bych zkusit Chinu 15 CH - rovná hormonální rovnováhu v těle a pupalkový olej buď samotný v kapslích nebo pangamin s pupalkovým olejem. Máme v rodině vyzkoušeno, že se po těchto preparátech MS srovná. Ale jedině vyzkoušet, jednomu to pomůže, druhý bude říkat, že je to blbost, že to u něj nezabralo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2450
24.11.16 06:54

@barabasek a pomohlo ti teda nakonec neco nebo je to porad stejne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
24.11.16 06:54

@Renca8 ahoj :mavam: mám to tak nějak podobně, akorat ja jsem vysadila HA koncem srpna, poté ms přišla ale pak uz ne, po 38 dnech jsem sla na vyvolavacku takže cyklus 44 dni… a teď mám druhy cyklus dneska jsem 39 den a ms pořad nikde.. :( no tak pravé taky přemýšlím nad nejakym doplnkem.. ale chtěla jsem to probrat s dr.. a ty jsi po těch 60 dnech dostala ms přirozené nebo jsi chodila k dr?? Mimco by jsme chtěli, neříkám ze hned ale nevadilo by, takže jsem z těch cyklu hotova a podle mě ani neprobíhá ovulace. Ty mas ovulku v takto dlouhých cyklech?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2450
24.11.16 06:57

@Jedna babička Dekuju moc za tip! Pockam ale jeste co ten gynex, beru ho zatim tyden. Nekomu pomohl, nekdo rika ze je to placebo. Tak uvidim jeste :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9675
24.11.16 06:58

@Renca8 Jsem těhotná pokud bude pak zase problém s cyklem jdu do gynexu znovu jen se nevyprdnu na braní, že už je tělo srovnané a budu brát déle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9675
24.11.16 06:58

@Renca8 já moc na přírodní léky nevěřím, ale placebo to nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
24.11.16 06:59

@barabasek ahoj prosimte a ten gynex se ji od 1dc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2450
24.11.16 07:06

@natul ahoj :mavam: nevim jestli mam ovulaci, jednou kdyz jsem sla na preventivku delal me ultrazvuk a rikal ze sem po ovulaci (ale jestli jde treba pozbat jestli to byla anovulace na ultrazvuku to nevim) bazalni teplotu ani nic podobnyho nedelam. Nechci se tak moc sledovat-pak bych neotehotnela vubec znate to psychika. Nechavam to tak, dite by me nevadilo ale na druhou stranu taky z toho neblaznim..takze rikam nejsem snazilka :-D a po tech 60 dnech ms prisla prirozene. Ale chodi si jak chce tak furt musim kupovat testy uz i stridam lekarny at nevypadam jak pako ze porad chodim pro test :lol: :lol: :lol: hlavne taky proto ze delam v chemickym prostredi kde bych jako tehotna byt nemela. Tak at to vim v cas a odejdu jinam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
520
24.11.16 07:07

@Renca8 Ahoj, Lunafem jsem měla taky - cca 4 roky. Pak jsem ji vysadila a MS pravidelná po 28 dnech. Po vysazení, jsem hned začala brát přírodní kapky Minddren od Joalisu, které odplavují z těla toxiny. Samozřejmě, nemůžu říct na 100%, že je to tím, ale přisuzuji to tomu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2450
24.11.16 07:10

@natul Jeste ti reknu ze jsem mela i cystu 5cm, dostala jsem vyvolavacku a s mesickama to odeslo. Takze je to porad takovej boj. Ma se to brat od 1dc, ale zacala jsem to uzivat hned…Buh vi kdy bych se 1dc dockala! :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2450
24.11.16 07:29

@barabasek gratuluju! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2450
24.11.16 07:36

@fikovka Ahoj :mavam: diky za tip! :dance: zatim to necham na gynexu. Zkusim to brat treba i 2× jakoze: 3tydny, pauza, zas 3tydny..dam tomu proste cas. Ale diky za kazdej tip, protoze kdyz nic budu se muset poohlidnout po necem jinym

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7210
24.11.16 08:02

@Renca8 Já na Gynex nedám dopustit. Nevím, jestli se mi MS srovnala na ukázkových 28 - 32 dní. Každopádně mám po Gynexu doma dva dárečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí