Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, poslední MS jsem měla 23.10. a // se mi objevili na testu 18.11. Teď jsou krásně silné akorát mě píchá na levém vaječníku nikde jinde. Není to nesnesitelná bolest ale bojím se aby se nejednalo o mimo děložní těhotenství. Měli jste to někdo taky tak a bylo vše v pořádku? Miminko si moc přejeme, ale v březnu jsem samovolně potratila tak se bojím aby bylo vše v pořádku. Děkuji za reakce Martina
Měla jsem to přesně taky tak. Šla jsem na sono, vše bylo ok. U druhého to samý ![]()
@Pacoška Ahoj. Jsme na tom podobne…poslední ms jsem mela 20.10 a dvě čárky jsem objevila teď o víkendu.
Taky mě občas píchne v podbřišku…je to nepříjemné, ale nijak mě to neděsí ![]()
Už jsi se objednávala na gyndu?
@Liz Děkuji.Na zítra jsem objednaná k doktorovi, ale myslím že je ještě brzy aby něco viděl. A bolelo tě jen na té jedné straně? V různých diskuzích jsem se dočetla že každou chvíli to píchá jinde a mě to právě píchá jen na té jedné straně tak mám strach.
@berua13 píše:
@Pacoška Ahoj. Jsme na tom podobne…poslední ms jsem mela 20.10 a dvě čárky jsem objevila teď o víkendu.
Taky mě občas píchne v podbřišku…je to nepříjemné, ale nijak mě to neděsí
Už jsi se objednávala na gyndu?
Už jsem se objednala měla bych jít zítra. No mě to právě píchá jen na té levé straně ne moc ale docela často. No já se bojím protože první těhotenství nevyšlo. Jinak gratuluji a přeji aby vše bylo v pořádku.
Take jsem to mela stejne. Pichani na jedne strane, obcas kratke menstruacni bolesti. Ale to pichani nekolik dni pred ms. Take jsem se bala, ale vse bylo v poradku.
@Pacoška no mě to picha tak ruzne…na jednom miste ne.
Já vloni v prosinci přišla o holčičku v pátém měsíci
takže se taky bojim.
Ale k doktorce chci volat az příští týden…
@berua13 To je mi líto. Tak o to víc přeji aby vše dopadlo dobře. No mě kdyby to nezačalo bolet tak bych se taky ještě neobjednávala ale mám hrozný strach. Dítko ještě nemáme a moc by jsme chtěli.
@Devuska píše:
Take jsem to mela stejne. Pichani na jedne strane, obcas kratke menstruacni bolesti. Ale to pichani nekolik dni pred ms. Take jsem se bala, ale vse bylo v poradku.
No já je mám po pětidenním vynechání MS tak se trochu bojím, aby vše bylo jak má být.
@Pacoška Já už mám velkého syna z předchozího vztahu. Přítel deti nemá a moc si miminko přeje…
Přeji ať ti to zítra dobře dopadne a dej vědět…
@berua13 určitě dám vědět. Já děti nemám přítel mé z prvního manželství.
@berua13 Ahoj tak už jsem doma od doktora. Udělal mi ultrazvuk a je tem gestační váček 2mm. To píchání je prý od toho jak se vše napíná prý se nemám bát. Jinak mi napsal utrogestan na udržení a za čtrnáct dnů kontrola.Tak snad bude vše vpořádku a uvidím už i srdíčko.
@Pacoška Ahoj. Tak to je super zpráva. Utrogestan jsem brala při minulém těhotenství a bylo mi po něm docela zle…
a jak ti je? Máš nejake příznaky…nevolnost atd?
@berua13 No příznaky kromě toho píchání vůbec žádné nemám. Naštěstí
A co ty? už máš nějaké příznaky? A kdy jdeš na první prohlídku?
@Pacoška Já taky skoro nic…trochu boli prsa a unava…jinak naštěstí nic.
Ještě jsem na gyndu nevolala…az v pondělí…