Proč nepřišla menstruace?

2
25.11.16 08:31

Proč nepřišla menstruace?

Zdravím…je mi 16 let a můj cyklus trvá většinou 24 dní…ale už jsem na 28 a měsíčky nikde. Před dvěma týdny jsem brala antibiotika a pak jela kvůli mononukleóze a zánětu jater do nemocnice…tam jsem ještě tři dny dostávala píchaný penicilin. Držím přísnou dietu a beru prášky na játra…je možné, že je to způsobeno mým zdravotním stavem? Pohlavní styk (chráněný) jsem měla naposledy 21. 10. a asi týden po něm jsem ještě měsíčky dostala…takže těhotenství se mlže vyloučit. A kdy bych případně měla jít k doktorovi? Děkuji předem za odpovědi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10073
25.11.16 08:47

@Kaci.99 Kludne to moze byt sposobene IM, ale aj tak by som necakala a slapala by som doktorke.. :) kedtak pichne vyvolavacku a je po probleme :) mononukleoza je potvora vec a napor antibiotik moze sposobit cokolvek :) predpisali Ti Augmentin alebo nieco podobne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
25.11.16 08:49

@Reaskiller Jojo…první týden jsem brala Augmentin…mě se tedy k doktorce moc nechce… :oops: ještě nikdy jsem u gynekoložky nebyla a celkem se bojím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4041
25.11.16 08:54

@Kaci.99 Ve tvem veku je normalni ze ti cyklus takhle skace a ted i leky ktere beres na to muzou mit vliv. Tehotenstvi si vyloucila. Pokud nemas zadne obtize tak vyckej. Pokud ani tak nedorazi, zavolej si na gyndu a oni ti dalsi postup vysvetli. Antikoncepci na upraveni cyklu, ti ale zvhledem k jatrum urcite nedaji. Ja jsem v 16-ti mela cykly i 40,30,50 a ms i kolikrat 14 dni. Ani antikoncepce nepomohla. Upravilo se samo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4041
25.11.16 08:59

@Kaci.99 Bat se nemusis. :) Vetsinou jsou pro novacky vstricni a chapou rozpaky. Alespon ja mam zkusenost ze mi vse pekne nejdriv vysvetlila. Vysetreni neboli, jen je to takove studene, a malicko to tlaci. Ale vzhledem k tomu ze jiz zijes sexualnim zivotem, bych navstevu gynekologie uz moc neodkladala. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
25.11.16 09:05

Kaci.99 Když mě MS začala tak asi po roce jsem měla svůj nejdelší cyklus v životě a to zelych 99 dnů. Na gyndu jsem ve 13 ale nešla. Mamka se radila se svojim dr a ten řekl že v pohodě ať počkáme do nového roku a kdyby nic ať přijdu. (byl podzim)
Nějaký 4 dny zpoždění bych asi neřešila, zvlášť když víš že tehu nemůžeš být. Ona zase sama přijde. ;-)
A na gyndu se neboj. Nic to není. Najdi si buď lékaře nebo lekarku, kamarádky určitě poradí. objednej se a bez. Stejně tě to jednou nemine :-) a ono to fakt nic není. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
25.11.16 09:35

@Kaci.99 Nemas sa coho bat :) fakt.. ono aj tak by si sa tomu nevyhla ked by MS neprisla takze radsej to riesit skorej nez nieco zanedbat kvoli strachu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2450
25.11.16 10:10

Ahoj menstruace muze byt opozdena i diky nachlazeni..a taky diky brani antibiotik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1114
25.11.16 14:40

@Kaci.99 Ahoj, je to hodne pravdepodobné, že ti antibiotika opozdily menstruaci.Je to celkem běžné a normální, já když beru antibiotika, tak mám zpoždení tak ten týden…Doporučuje se počkat 14dni. A když ani po tech 14dnech by jsi to nedostala, tak je dobré navstvit gynekolga.Ale pokud nemáš žádné jiné potiže, navic jeste nejsi zdravá a bereš léky na játra…tak ten cyklus je rozházený…Myslím, že to bude tím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.3.17 19:42

Dobrý den,
mám dotaz a budu ráda, když mi na něj odpovíte. Asi bych měla začít od začátku. Je mi 18 let a jsem stále panna. Menstruaci mívám spíše nepravidelnou. Tenhle měsíc jsem ji měla dostat 12.3. v neděli, a dnes je 15.3. středa a stále nic. Dneska se mi ale objevil hnědý výtok. Minulý týden jsme s přítelem měli nechráněný pohlavní styk, ale panenskou blánu nepřerušil, protože jsem to jen chtěla zkusit, a dal do mě jen špičku. Přítel se do mě na 100% neudělal. Chci se zeptat, co znamená ten hnědý výtok, a jestli je to normální.
Předem děkuji za odpověď.

• Citovat
  • Upravit
1
6.2.23 14:36

Proc nepřišla menses

Zdravím, je mi 15 a chtěla bych se zeptat zda antibiotika kvůli mononukleoze mohou způsobit zpoždění menstruace? Měla jsem ji dostat 1.2 ale už je 6.2. Nevím co s tím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
7.2.23 20:24
@emilka20 píše:
Zdravím, je mi 15 a chtěla bych se zeptat zda antibiotika kvůli mononukleoze mohou způsobit zpoždění menstruace? Měla jsem ji dostat 1.2 ale už je 6.2. Nevím co s tím

Mononukleóza je docela náročná nemoc na organismus, takze se může stát, že rozhaze cyklus..pokud si neměla nechráněný styk, tak klid, dorazí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí