Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Mile maminky, prosim o radu, pokud jste se s tim taky nektera setkala… Jsem na konci sestinedeli, ale uz nekolik tydnu pozoruju bolest trisel a jako by podbrisku nad trisly pri vstavani z postele a ted uz i pri zakaslani - docela neprijemna bolest. Co muze byt pricinou? Noseni a chovani miminka? A co s tim? Dekuju za rady!
A bolí to, když chceš zvednout jednu nohu výš než druhou nebo dát nohy od sebe? Třeba při oblékání kalhot nebo podobných činnostech?
Příspěvek upraven 30.07.12 v 21:37
Možná se stahují vazy okolo dělohy a ta bolest zasahuje až do třísel. Taky jsi v těhotenství měla dík hormonům rozvolněné klouby a svaly, tak teď se to zas dostává do původního stavu
Nic jinýho mě nenapadá. ![]()
Hm, to snad ani ne. Vylozene jen pri tom kasli a pri vstavani - kdyz navstavam pres bok.
@losthris Tak to neporadím, já jen z vlastní zkušenosti znám právě tu při zvedání nohou a oblékání… to byla rozestouplá stydká kost… jinak nevím… ale na tvém místě bych s tím šla k doktorovi… může to být i nějaký zánět…
Mě snad Brněl a bolel celej spodek, podle mě je to normální jak se dáva tělo do původního stavu…
Vzpomínám si, že mě taky bolelo tříslo, teda jen jedno, a vždycky až večer, hlavně když jsem toho za den hodně nachodila, ale fakt jsem tahala nohu za sebou, hrozná bolest, musela jsem to prostě šetřit, míň chodit, a přešlo to samo
asi je to normální, tělo dostane zabrat.