Jsem v rozkladu :-)

cybele
30.7.12 15:18

Jsem v rozkladu :-)

Příspěvek upraven 23.05.13 v 04:58

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13837
30.7.12 15:23

Zkusit mateřské centrum? Placené hlídání? Nevím, jak jste na tom finančně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
30.7.12 15:29

No co ti na to napsat jinýho, než že potřebuješ odpočinek? :nevim: :hug: odjeďte někam do hotelu/pensionu s hezkou přírodou a koupáním a hřištěm pro děti nebo co budete chtít, kde vám budou vařit, převlíkat postele a měnit ručníky a uvidíš, jak si odpočineš. A doporučuju vybírat hotel/pension, kde budu ochotní i jeden dva večery pohlídat prcky a vy si zajdete na večeři/vínko sami. Prostě potřebujete oba dovolenou, stejně jako v pracovním náporu a stresu. Tak si jí v zájmu nezhroucení se naordinujte :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
30.7.12 15:34
@Háta_x píše:
No co ti na to napsat jinýho, než že potřebuješ odpočinek? :nevim: :hug: odjeďte někam do hotelu/pensionu s hezkou přírodou a koupáním a hřištěm pro děti nebo co budete chtít, kde vám budou vařit, převlíkat postele a měnit ručníky a uvidíš, jak si odpočineš. A doporučuju vybírat hotel/pension, kde budu ochotní i jeden dva večery pohlídat prcky a vy si zajdete na večeři/vínko sami. Prostě potřebujete oba dovolenou, stejně jako v pracovním náporu a stresu. Tak si jí v zájmu nezhroucení se naordinujte :pankac:

Souhlas!
Preji vam vsem a hlavne malickymu a tobe hodne zdravi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
30.7.12 15:40

Necvič Michaels, ale Pilates. To je cvičení, co nabíjí :palec: když se teda dělá pořádně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cybele
30.7.12 15:42
@micelinka píše:
Zkusit mateřské centrum? Placené hlídání? Nevím, jak jste na tom finančně…

No, snad jedině placené hlídání, ale jsem člověk krajně nedůvěřivý. 8) S dětmi se vyhýbáme větším kolektivům (doporučení od lékařů - kvůli snížené imunitě - žádné z dětí by nemělo marodit a především ne syn). Ju a finančně, to je na delší povídání. Stala se nám na konci minulého roku taková nemilá věc, která nás finančně (tedy nejen finančně) zase posunula úplně někam jinam. Je to na delší povídání. :think:

• Citovat
  • Upravit
2976
30.7.12 15:42

Ano, je to tak, potřebuješ prostě vypnout…jinak se z toho zblázníš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
30.7.12 15:44

Sama se taky zdravotně citim pod psa, takže snad alespoň částečně tvou situaci chápu a soucitim s tebou…Prostě to stojí za prd ;-)
Ja si myslím, ze by ti pomohlo děti někam odložit a odpočinout si. Nejlépe pravidelně, ne jen jednorázově. V tvé situaci asi nejlip vyuzit placené hlídání. Sama nad tim uvažuji…
Ovšem nevím, jaká je tvá fin. situace.
Každopádně se drž a dej vedet, jak se situace vyvíjí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8437
30.7.12 16:09

@cybele Já jsem měla preeklampsii a půl roku mi trvalo, než jsem se dala zdravotně do pořádku. Nemáš náhodou špatné jaterní testy nebo zvýšený tlak?
Hlídání..pokud nesmíte onemocnět, tak jedině pozvat si slečnu domů
:think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
30.7.12 16:21

To chápu. Zkuste třeba na slevomatu aspoň prodloužený víkend nebo tak něco. Ohledně hlídání - taky bych děti nesvěřila cizímu. Takže mam chůvu jen proto, že jedna z mých dobrých kamarádek (co má na vedení dětí stejné názory, jako já), přišla o práci a sama má dítě. Jinak bych taky raději padla na tlamu a byla bez chůvy :hug: jestli něco takového v okolí nemáš, vyber si dva večery, kup si hůlky na nordic walking, vem kolo, in-liny,,, předej děti manželovi a jdi dobít baterky pohybem, aspoň na hodinu. Vypneš, odpočineš si, doplníš endorfiny pro dobrou náladu a ještě zhubneš. Další dva večery může jít partner :D

@cybele píše:
No, snad jedině placené hlídání, ale jsem člověk krajně nedůvěřivý. 8) S dětmi se vyhýbáme větším kolektivům (doporučení od lékařů - kvůli snížené imunitě - žádné z dětí by nemělo marodit a především ne syn). Ju a finančně, to je na delší povídání. Stala se nám na konci minulého roku taková nemilá věc, která nás finančně (tedy nejen finančně) zase posunula úplně někam jinam. Je to na delší povídání. :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
30.7.12 17:43

Ahoj, byla jsem na tom dost podobně a ve 14m děti jsem si našla kamarádku na hlidani. Chodí 1× týdně na 2-3hodiny a musím přiznat, že to byla ohromná úleva. Taky u nas funguje stridava péče přes vikendy, kdy jeden odpočívá a druhý je s dětmi. Jinak to uz nešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cybele
31.7.12 08:05

Hmm, jak na to tak koukám, zkusíme tu dovolenou. Tedy přítel se na ní příliš netváří (v práci uzávěrky, reporty a rozpočty na příští rok) takže hafo práce (znám to). Snad ho ukecam. Že prý si není jist, že by si tu dovolenou užil. Já bych řekla, že tohle není o užívání, ale o nabrání sil na příštích pár měsíců. :) Jinak kamarádku hledám, všechny se někam rozutekly. Buď mají velké děti, nebo žádné. A kupodivu i nemoc našeho mrňouse udělala své a lidi se mne snad bojí nebo co. 8o Tak díky za názor, musim přežít. 8)

• Citovat
  • Upravit
5077
4.8.12 10:58

Ahoj,
já se teda přiznám, že představa dovolené někdy mimo domov se 14m dvojčaty mě neskutečně děsila a nikam jsme nejeli. Jenom ty problémy, které jsou s tím spojené mě odradily a vím, že bych si neodpočinula ani náhodou a chlap taky. A ve stavu v jakém se nacházíš, bych to nedala ani omylem. Jediné, co jsem v té době chtěla, bylo se na chvíli těch dětí zbavit a být sama, nic nedělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cybele
4.8.12 13:10

Ahoj, no já to chtěla pojmout trochu jinak. Přítel s tím ale asi nebude souhlasit. Chtěla jsem vypadnout na chvíli k našim. Prostě mít alespoň na chvíli změnu, než sedět v paneláku. Je tam kam jít na procházku, do lesa, do kavárny. Můžu našim nechat na 3 hodiny děti a zajet si třeba do kina. Pro mně by to byla obrovská změna. Nicméně přítel by nesouhlasil, neb by u našich neměl soukromí a vychází s nimi taktak (já jeho matku nesnášim, takže jsme si kvit - miluju rodinné vztahy). :-) No, ještě se neodhodlal a vzhledem k tomu, že máme chemo za další tři týdny, tak by se měl rozhodnout rychle. :zed:

• Citovat
  • Upravit
8437
4.8.12 13:57

@cybele A nemůžeš tam jet sama jen s dětma? Tak by si odpočinul i přítel. :nevim:
Mě příjde cokoliv lepší než sedět v paneláku v těchto vedrech. Přítel by to měl respektovat. Když toho bylo na mě moc, tak jsem nechala malou manželovi a odjela jsem na víkend do hotýlku, kde jsem si skvěle zavegetila, úplně sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí